Ко последњи победник 82

  1. Jaoj, kad sam jednom pao ispred kafića. Idem ja na veliki odmor,pored mene drug.I ja prolazim pored nekog oluka,on zaleđen. Ja da zaobiđem,poledica.Šljas!Prosu se ja ko kafa na stolnjak na onim Vanish reklamama.Svi oko mene u stilu skype laughter chain. :)
    Taj dan mi je bio loš.

  2. TheVlajko, ajd pokupi to... :)
    Čo, ništa mi ne pričaj. I ja sam tresnula jednom pred po moje škole isto bio veliki odmor, ležim dole, smejem se ko kreten, i samo čujem lik mi dobacuje: Op, op! :))
    Drugarica umrla od blama... Šta ću joj ja, meni bilo smešno. :))

  3. Ja sam se na moru okliznula o kramen u plićaku i tresnula tako da sam imala ogromnu modricu koja se baš videla... :)) Naravno, kako i da se ne vidi kad sam u kupaćem :)

  4. Skafander drugi put da poneseš.

  5. Треба да се зна и како да се падне................то је уметност.....

  6. Hahahaha, e nek si joj rek'o! :))

  7. Nije problem ako se padne, važno je da se posle ustane...

  8. Ja kad padam, uvijek nišanim na glavu da se nasadim.

  9. Skafander drugi put da poneseš.

    Svima po skafander i milina. :)

    Čo, ništa mi ne pričaj. I ja sam tresnula jednom pred po moje škole isto bio veliki odmor, ležim dole, smejem se ko kreten, i samo čujem lik mi dobacuje: Op, op! :))
    Drugarica umrla od blama... Šta ću joj ja, meni bilo smešno. :))

    Ne znam za ostale, ali ja obožavam kada neko ume da se nasmeje svojoj nesreći.Ja refleksno počnem da se kidam kad padnem, da niko ne bi znao da sam puko ko ming vaza.

    Ja sam se na moru okliznula o kramen u plićaku i tresnula tako da sam imala ogromnu modricu koja se baš videla... :)) Naravno, kako i da se ne vidi kad sam u kupaćem :)

    Zamisli da si pala na ježa. Veselo :)

  10. E, bravo FMN! :)
    Mada čovek vežbanjem sve veštine savlada... Znamo Čo i ja... :))
    Dub, reklo bi se... Samo, nemoj više, živ ti ja... :)

  11. jacka, pa čuvam se ja :)

  12. Znamo Čo i ja

    Jašta. :) Nego,ljudi,ajde ko oće da ispriča najveći blam koji je ikada doživeo :) Ja oću, samo da se setim. Ne mora niko ko neće :) (Na kraju ću samo ja,al nema veze :) )

  13. Smejali mi se klinci, kao 'Vidi, mama, vidi' :)) Onda sam i ja počela da se smejem, šta da radim :) I to bio prvi dan, narednih 7 sam išla tako modra, jbg :)

  14. E neka, i treba... ;)

  15. Ignorišite moj zadnji post.
    Tako mi i treba.

  16. Ne već samo nemam šta... Nisam zanimljiva ni po čemu, da znam, sem po ovim prostiranjima kojekuda. :))

  17. Ni ja sad ne mogu da se setim... :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.