ДАМН!!! :))
Cestitke na jubileju! :))
Takođe
Hvala!:-)
Kapa dole!
Penzioner i L@ki arče!
E eto i natnat...Sad će trka vesela biti!
Jel vid'o neko Duhovitu? :)
jesam, video sam, a i drugi su ispisali svoje :)
Eto...Šuma postova...
Nisam 'teo ove velike jebače,Mesija i Iniestu(njega prezirem) nego sam uzo lepo ove perspektivne igrače s kojima igram u PES-u :)
Ne znam o čemu pričaš, al nije ni bitno za ovu igru!:-)
Ne volim ih ni ja... al sa Cristianom igram u PES-u.. ali Čelsi :)
Najbolji tim u PES 11 po meni ima AC Milan. Mislim Pato,Ronaldinjo,Ibra,Pirlo,Abbiati,Boateng i tako :)
Spor mi net.
Mogu malo da ispamujem ovde? :)
E rekla mi Forget da je zovem kad pijem kafu,pa evo sad,ako vidi ovo,neka dođe :)
Tek sad vidim :)) Hvala, al' sigurno si već popio... :)) Evo, skuvala mi cimerka sad :)
Još samo da zna da pravi sarme i ženim je. :) Pa de si bre Forget? Fax? :)
Zna, ali kaže da moraš da staneš u red :)) Uzeće te u obzir ;) Evo me, bila na faksu... Ti? :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
ДАМН!!! :))
Cestitke na jubileju! :))
Takođe
Hvala!:-)
Kapa dole!
Penzioner i L@ki arče!
E eto i natnat...Sad će trka vesela biti!
Jel vid'o neko Duhovitu? :)
jesam, video sam, a i drugi su ispisali svoje :)
Eto...Šuma postova...
Nisam 'teo ove velike jebače,Mesija i Iniestu(njega prezirem) nego sam uzo lepo ove perspektivne igrače s kojima igram u PES-u :)
Ne znam o čemu pričaš, al nije ni bitno za ovu igru!:-)
Ne volim ih ni ja... al sa Cristianom igram u PES-u.. ali Čelsi :)
Najbolji tim u PES 11 po meni ima AC Milan. Mislim Pato,Ronaldinjo,Ibra,Pirlo,Abbiati,Boateng i tako :)
Spor mi net.
Mogu malo da ispamujem ovde? :)
E rekla mi Forget da je zovem kad pijem kafu,pa evo sad,ako vidi ovo,neka dođe :)
Tek sad vidim :)) Hvala, al' sigurno si već popio... :)) Evo, skuvala mi cimerka sad :)
Još samo da zna da pravi sarme i ženim je. :) Pa de si bre Forget? Fax? :)
Zna, ali kaže da moraš da staneš u red :)) Uzeće te u obzir ;) Evo me, bila na faksu... Ti? :)