U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ал' је сјебан конкурс...
Konji su 4. TO !!!
I meni se čini.
Da l' da otvaramo treći uopšte?
Zasto da ne ? Mozda bude uspesniji od ovog (mozda i od prvog :P)
Otvaraj temu za glupe postere al bez konkursa ovo je bezveze kad 5 ljudi glasa
Glasalo je 10 , ako ne i vise ako cemo pravo
Zanimljivije je u vidu takmicenja .
Vidjećemo koliko će uopšte kandidata biti nakon ovih novih restrikcija.
Više se ne računaju oni namjerno pravljeni za konkurs.
Јбг, у првом је био већи избор јер су били у игри сви постери од почетка.
За овај други се убацило и доста намерно глупих постера. Изгубило је драж.
А за убудуће неће бити оних ликова испод 50 бодова тако да јбг, контам да смо га испушили. ;*
Samo 13 članova je učestvovalo u glasanju.
Čak ni ja nisam.
Možda je najbolje da ovdje prekinemo :))
БОЈКОТ!
ja ipak mislim da bi više ljudi glasalo da smo reklamirali po četu i na posterima i definicijama niko nigde nije kačio
al u pravu je luli pitanje je kolko će biti glupih postera sad kad ima ovo ograničenje a ako ih bude lako je napraviti novu temu par dana treba sačekati da se vidi kako stoje stvari i ne zaključavajte temu da kačimo ovde glupe postere čisto da vidimo koliko glupih će izlaziti na dan
NE da odustajemo .
Ja bih učestvovao, ali sam slabo gledao postere ovih dana, za novu nisam bio tu i tako....
Super je tema i ideja, stalno gledam, ali nisam glasao iz razloga što sam siguran da je bilo glupljih ali da su promakli :)
Nemojte da gasite temu :)
Gde je moj DRAKULA DRAGIŠA?!
Шта бре да рекламирамо?
Контам да је суштина ове теме да се предложи што више глупих постера и да се људи томе смеју. Овај избор је формалност, чисто да се нешто изабере на крају.
А сад можда је конкурс требао да траје дуже како би легло још глупих постера али опет смори вртети 50+ страна.
Тако ја контам.
Lullaby brise of topik
ja sam dao 10 narukvici i stiven je dao 10 narukvici, mislim da ti se dignitron sjebo lulaby
peder smajli :D
Ko da je namerno preskocila takvu sliku xD
Čekaj, oćeš da kažeš da nije bio glup?