Ja ne jedem trenutno ništa jer mi je frižider prazan k'o materijalistička duša.
Gladan sam.
Zato ću sad dodem na večeru u štrokavog telečkog i da se prežderem njegušlog miljea. Ne, neću koristiti nož i viljušlu zato što se jebena pica jede rukama pa makar bila i crnogorska. Boleće me kurci što naduvani bosanac što radi tamo misli da sam seljačina jer sam musav do ušiju. Svejedno klošar zakida na kajmaku, zatrlo mu se seme i jebem mu pleme.
Upravo muljam pileće belo u domaćoj lepinji. Od sastojaka imam: kečap, majonez (zato što nije bilo pavlake, PU), kupus i nešto jada vegete - zakinula me kurva.
Ja ne jedem trenutno ništa jer mi je frižider prazan k'o materijalistička duša.
Gladan sam.
Zato ću sad dodem na večeru u štrokavog telečkog i da se prežderem njegušlog miljea. Ne, neću koristiti nož i viljušlu zato što se jebena pica jede rukama pa makar bila i crnogorska. Boleće me kurci što naduvani bosanac što radi tamo misli da sam seljačina jer sam musav do ušiju. Svejedno klošar zakida na kajmaku, zatrlo mu se seme i jebem mu pleme.
E tako.
U stvari neću. Pričaćeš mi o sajtu :)))
Frenki, bolje i to nego solod da praviš požar ćiku lolo
oblande....domaće...nisu nešto al mogu se jedu....
Dobar izbor
ne baš kao kokice ali kul
Upravo muljam pileće belo u domaćoj lepinji. Od sastojaka imam: kečap, majonez (zato što nije bilo pavlake, PU), kupus i nešto jada vegete - zakinula me kurva.
Prijatno!
Upravo sadžgavam sedmu krem bananicu u roku od 15 minuta. To je rekord za 2011. godinu.
Malopre sam jeo alpsku supu. lolo
http://www.pollsb.com/photos/o/52377-poo_cake.jpg
Ako postoji internet-ortak, ti si izrod tog pojma.
postoji, a to se zove internet govno.
'leba i zubi...
Јео зеЦкија приганица с медом.
Malopre jeo jagnjetinu, pa napolitanke i sad isprao zube jabukama.
Glodjem koske pred kompom. Carino gde si nasao tu sliku ?
eurocrem..
eurocrem..
e a ja mislio da si nešto spremala i da to jedeš, pa tako virnem na ovu temu...
mojne da se zajebavaš...
nego da ne spemujem... jeo sam pasulj, a za njim janjetinu... jest da je 'ladna, al je bolja od pasulja jedno četri puta
jabuku
Пијем квас. Јест да се пије, ал' кажу за њега да је течни 'леба, тако да...