Штa једете тренутно?

1. joj, džimi, kol'ko je to fuj.

ja jedem neki dvopek..

2. joj, džimi, kol'ko je to fuj.

Е, и мени било фуј први пут! Очекивао сам нешто слично пиву, па кад сам видео да је другачије, био сам у фазону ''ШКК?''. Ал' онда сам му ипак дао још једну шансу, па још једну, па још једну... Сад сам се навукао, сваки дан и'цепим по један.

3. Е, и мени било фуј први пут! Очекивао сам нешто слично пиву, па кад сам видео да је другачије, био сам у фазону ''ШКК?''. Ал' онда сам му ипак дао још једну шансу, па још једну, па још једну... Сад сам се навукао, сваки дан и'цепим по један.

isto tako i moj otac :D
    prvo je jedva popio pola čaše, a sad pije obavezno jednu flašicu dnevno :D

4. Зна ћале шта ваља. :)

5. kvatro sladoled sa straćatelom, nutelom, belom čokoladom i tamnom čokoladom... pivo čeka u bunkeru...

6. уууу....кватриша....

7. благо вама кад имате апетит

8. Podrzavam dzimija za kvas, bozansko pice :D

9. Specijalitet poparu iz moje kućne radinosti :)))

10. Jagodice bobice. Dva kila komad, k'o zec.

11. Штрудлу .......

12. Keks i mleko! njam, njam

13. Nokte. (od svog mačka, naravno)

14. Пилећи филет са пиринчем, кукурузом, грашком... Уххх.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.