Ko poslednji pobednik 83 /spam u nazivu prevelik/

1. Onda si ti,draga moja,PRO. :)

Kako si napravila?

2. Hvala, hvala. :D
    Mislim da je lepak za tapete, boje, vestacka krv, cetkice, spatule, i pravis. :)
    Jacka, ne, nikako. :)

3. Pa raspitaj se negde okolo, možda traže ljudi! Zanimljiva je to aktivnost. :)
    pajko, jel za uho il' za oko??? :))

4. Odoh da se samopovređujem zato što jacka neće da mi da to što kupuje.
    I stalno se smeje.
    Ja se ne smejem stalno.
    Ona se smeje stalno.
    Ona nije normalna.
    :povred:

5. Helou forget. :)
    Jacka, mozda i hocu, jos kad bi mi platili bilo bi bas super. :D

6. :krvavim osmehom: ćao forget :)

7. Hahahahaha, e, moj ti, ja to slušam već tri dana! Da nisam normalna, da sam luda dibidus, da imam šizofreniju, da podelim s ljudima to što koristim...i još koješta. Samo si mi još ti falio! :)) E, jeste čudni... Ne može čovek ni biti veseo pored vas! :)
    Kumo, ćao! :))

8. Covek se povredjuje zbog tebe, daj mu ono sto trazi! Imas li ti malo duse? :D

9. Čo, ne diraj mi Jacku, znaš? :))

10. Imam, evo mu odmah!

:)))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))

11. E takoooo, sad se poljubite za pomirenje. :)

12. joj što je meni dosadno....

13. Joj kad vec pomenu i meni je dosadnooooo. Pf...

14. Ma nismo se mi ni svađali, nego on nešto ne voli da se smeje pa mu ja smetam. :)

lemaja, ono, što bi rekli, u'vati se za uši pa igraj! :))

15. Gde svi pobegoše? :))

16. Ma nigde, bre... :)

17. Šta ima kod tebe, Jacka? :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.