U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Samo lagano
Samo Dunlop. Jepse sirotinjo. Ču francuske gume xaxa.
Vozio sam Mišelina one za kišu i prezadovoljan bio. Kočenje, odazivanje na volanu i to.
Sledeće su bile Gudjiar i kroz svaku krivinu 20+ na sat sam mogao više. Ako se ne držiš za volan pri kočenju izlećeš kroz šoferku jebeno a o cimanju na volanu ne smeš da pomisliš jer ako cimneš na desno može da pukne ključna kost na levom ramenu od udarca o vrata.
Nisam pametan jbg. Čini mi se da su za 2 klase bolje. Ali i Mišelin je odlična guma zaista.
Bridgestone su najbolje al ne znaš ti to, nikad nisi vozio bolje od Dunlopa.
Mada sumnjam da si ikad stavljao dunlop na golfaju, prije da su tigar.
Dunlop Sport Blue Response jebe strašno, predobra guma. Od ovih da kažem jeftinijih Uniroyal imam na trojku, vrh za kišu, ko da nema vode na putu.
Kažu da je ona Continental Premium Contact 5 jedna od najboljih guma.
Ču francuske gume xaxa. Tamo ih vinom čiste i potapaju sig. Ko Marko Kraljević konje.
Michelin gume se najmanje troše i to je sigurno zbog burgundca.
Da, oni su um i razum Francuske.
Kad smo već kod guma, viđoste li kako Kimiju sagoriše?
Danlop izmislio gumu
Sve ostale su kopije
Bazzi naravno slazem se
Prvi je sinonim za najbolji.
Jel onaj 2.5 motor što ide u e39 523i ima nekih mana ovako? Pošto vidim da su i kod nas i na zapadu u proseku jeftiniji od modela sa drugim motorima, a ne piše da pokvareni, čak kod onih koje sam video sve super radi. U principu mi je prvi pik 520i. A uzeću e39 makar ga vozio samo par meseci, čisto da me želja mine. Msm znam da za 2500 nisu neki primerci, al jbg.
potraznja za tim polovnjacima je verovatno mala, jer mi se cini da taj 2.5 tacno pada izmedju "aj manji motor da me ne ubiju osiguranjima i taksama" i "boli me kurac za troskove ocu bas jak auto" i nije ne jedno od ta dva.
recimo ja kad bi kupovao nikad ne bi kupio takav motor gde za 170 konja (ako sam dobro izguglao) placas preko 2000fr mesecno samo na takse.
bukvalno je za jedan profil kupaca (koji gledaju kubikazu) prevelik motor, a za drugi (koji gledaju kolko jak auto) preslab :)
samim tim mala cena.
a dobro, u srbiji sam, tako da nemam frku sa tim taksama (kontam da se to ondosi na osiguranje da toliko košta, jer je u švedskoj registracija fazon 700 eura za takav auto, ali te zato oderu na osiguranju), a iskreno jurim 520i (zbog manje registacije, mada je glupo da za punoletan auto plaćam 500 eura registraciju), a ako ga ne nađem, uzeo bih 523i (registrovan) pa da ga vozim dok može xD.
gledao sam i e36 to mi je onako, dobro rešenje, ako ne nađem nijedan drugi lolo.
Miki kupi 520 i uživaj. Svakako nećeš voziti trke sa njim.
Ja bih uzeo najzdraviji BMW u gradu.
Koliko je 28-ici registracija?
https://youtu.be/Lpk3Qd8u9FY
A videću, ne žurim nigde, uzimam kad nađem dobar primerak.
Registracija za 528i je oko 850 eura.