Automobilizam

1. Jebes bemveee samo mecka samo bahato samo betobrazno samo maya berowic

2. Automatski mijenjač jednom kad otvore oni su ga usrali do balčaka. Mijenjanje ulja se samo tako zove, misaona imenica jer nikada ali nikada ne promjene komplet, uvijek tu ostane starog ulja a samim tim i stare prljavstine koja se onda jos vise pokrene novim uljem i tako on pocne stucati.
    Kao neko pravilo automatika je da ga se ne dira dok ne pocne budaliti i onda ga zamijeni xD

3. Automatski mijenjač jednom kad otvore oni su ga usrali do balčaka. Mijenjanje ulja se samo tako zove, misaona imenica jer nikada ali nikada ne promjene komplet, uvijek tu ostane starog ulja a samim tim i stare prljavstine koja se onda jos vise pokrene novim uljem i tako on pocne stucati.
    Kao neko pravilo automatika je da ga se ne dira dok ne pocne budaliti i onda ga zamijeni xD

u nije brate. Mora se menja ulje da ne bi poceo da budali

Ne znam de radis servis ali promeni jbg kad pocne da stuca ili da osecas promenu brzina tad je vec kasno bolje menjaj redovno

Inace su ovi noviji automatici keva nema manuelac nikakve sanse pored njih iako su ljud(a balkanci pogotovo) emotivno vezani za manuelce i "nije im to to"

4. Na 40-50 ulje i filter, solenoid kad crkne i to je to.

Mene manuelni najmiliji, ali jebi ga, sad sve veće limuzine, a da nijesu klotare, imaju automatik. Šaltanje na volan onda.

5. Samo sam jednom neki B5.5 vozio sa šaltovanjem na volanu i predobro je.

6. I isto Astru neku wtc ili kako već poluautomatik tj ima automatik normalno i ima šamaranje napred nazad koje je isto do jaja

7. Ja A6 onaj 3.0TDI. Vrh motor, nikad nije čuo za turbo rupu.

8. Audijev 3.0 je nešto ko 1.9 tdi kod vagena. Jebeno neuništiv. Perfektno se pokazao.
    I po performansama ne kasni za benzincem. Kad voziš da ga ne čuješ na leru i da ne vidiš obrtaljku ne bi znao šta je.

9. Predobar motor.

10. Naletio sam na mišelinke latitude cross za 217 maraka po komadu i nisam mogao odoliti. Nisam mnogo prešao ali ovo što sam odvezao je nevjerovatno. Relativno tiha i udobna guma, viđećemo kaka je pokiši.

11. To all season, je li jes?

12. lici na slici da jeste ima one sitne sare

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.