Automobilizam

1. Kupis type R i oderes 80% bemveova

2. "Uzeh Stojadina mediteran, talijanski motor, ful fulova. Nijesam htio Samaru neku, to osjetljivo, nije za naše puteve. Nije Lada ka prije što je bila"

Eto koliko korijenje vuče.

3. Taj neki pravac. Sitna je brera za kurac virtuelni

4. Samo Bemve. Još određeni kvalitet pički pada na patosirane kockice sa peškirima na sicevima (ovo drugo ide obavezno uz crnogorsko jebačko auto koje god da je tipe).

5. Padale su i na moju trojku GTI, no da se ne hvalim ovuda. Neđe ću napisat roman.

6. 97, 98 Golf 3 VR6 je bio jača pojava nego brera kad je izašla. Lepi auto od 850 kila ima 245 konja jača verzija. Vozio ga ja i to nije bio sjajnom stanju. Jebem li ti dan. Kaka brera. I onaj sa 175 VR niej naivan. I Široka sam ako se tako zove vozio onaj M60 :)
    Čekajte da vam pokažem nešto

7. Ček da nađem link ako ima.

8. auto od 850 kila ima 245 konja jača verzija

Курац мој 850 кила, нађох спецификације, 1285 килограма она верзија са 175 коња.

9. Korado bio picolovac klasicni

10. G60 je Korado. GTI je 90-tih jebavala onako da rečem, imah jednu ABF davno, a i GSI jebavao bogami. I Reno 5 Turbo, dosta ih je bilo tada.
    Onda M3, sjećam se žutog jednoga, lvl kurčenja u to doba obrnuta osmica. Prije možda 5-6 bio jedan mnogo dobar, cijenjen neđe oko 10 hiljada, 3.2.

11. Eo ga. Kocka, 4.4, 460 konja. 7500 eura koštalo budženje motora. Spreman za drift ali je u međuvremenu ovaj dečko koji mi je inače burazer od rođene tetke ostao invalid. Nikad se nije takmičio auto. Likovi koji su ga radili su garantovali glavama da u evropi sva prva mesta je imao rezervisana na driftu. Inače burazer nikad nije naučio da ga vozi lolo
    Sve je imao. Ventile one što razdvajaju kočnice itd itd. Sve
    https://www.youtube.com/watch?v=FPuiXgTKIaY

12. Axaxaxaxaxaxa titanijumske felne hahaha

13. Axaxaxa to moj ima nube ovaj nema. Pusti klip čupko

14. Inače nikad nisam pročitao ni jedan post sa ove teme po88

15. Auto smo vukli skoro na svaku stazu jer ga je gotovo bilo nemoguće voziti putem. Al ozbiljno, bez preuveličavanja.

16. Hahaha i na barske stolice digli korsu hahahahag

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.