Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
looool, danas dosao lik da mi da Ajfon 3 (kaze perfektno stanje jedna ogrebotina samo) i jos kesa za Jugica. Lele sunce ti jebem kad je izvadio on taj telefon, kakva je ono lomarcina, pa to je tuzno, reko prijatelju nemere ovo ovako. :D
Inace, za Fijestu, ispostavilo se da znam lika, koji zna ovog ciji je auto i da zna ciji je auto bio pre njega i da ta Fijesta nije bas najsjajnija, tako da sam mu ja ponudio smesne pare koje je on odbio jer zna da ce nekog da zajebe, a i jeste, prodade je. :D
Uzmi 5s onaj, trojka je evo pet godina demode.
Ma boli me kita, pitao sam jednog lika rekao mi da ce da mi da 40 evra odmah za njega ako je dobro stanje, al' kurac. Ne treba mi telefon, uzeo sam Lumiu 735, prezadovoljan sam.
E jebi ga.
Mijenjaj za one Rovere stare, da ne kvariš običaj.
Brate mnogo ljudi me zvalo i cimalo i smaralo i na kraju nista. Popustaju mi zivci polako.
Kao da prodajem auto od 100 iljada evra.
Tako ti je to. Valjda nemaju keša, pa bi da mijenjaju, što znam...
Ček ba, nemaju keša za juga? Jebeš me?
Neš ti kupovat Juga no ljudi što nemaju ni za kladionice i drže krme ili kokoš eventualno.
Sirotinja koja za Kadža nema, da Golfa ne pominjem.
A nije jugo loše, nemam ja ništa protiv njega, no ne vjerujem da je narod tolika stipsa, jebem ti kolač ako nemaš za juga nemoj ni voziti.
U 10 eura bi se cjenkali. Eto što nekima obraz dozvoljava.
Edit: Velim generalno za kupce. Vrhunsko umijeće pregovaranja.
Ne svirajte kurztu da imaju pare ne bi kupovali yuga jbg
Jugo je postao ono što je Fića bila prije 10 godina. Dođu Ciganji na bicikla i nude ti bojlere, ograde i bačaju na gomilu dok ne dođu do te i te vrijednosti. E NEŠ SE TI MOTORIZOVAT VALA BEZ 300 EURA KEŠA OĐE ME PLJUNI. I onda pobjegnu.
Koja moć što je ovo.
http://autodiler.me/auto_oglasi_auto/449534#
Počinjem da skupljam pare.
Jel nije malo mnogo za auto od 16god? :)
Celte ovaj auto ubrzava približno kao mlazni avion brate. Ako imaš pare za 2 auta te će ovaj da ti bude treći da te mine želja jednom nedeljno nije mnogo. Sa ovim se ne ide u Maxi diskont
Nećeš ni dinara jeftinije proći ako ga uvezeš iz inostranstva, posebno sa CG carinom.
The ultimate driving machine.
A jebi ga ako je za to onda bolje neki stariji dvosed ili laksi auto sa jacim motorom nego bmw sa 4 vrata :)
Celte, jesi li ozbiljan? Ili te je prošla kriza srednjih godina.