Automobilizam

1. To sam.postavio vec daj nesto drugo

2. Skocko izadjes na autoput xD

3. Mora prvo iz bih da izadje xd

4. Kroz Gatačko polje može lagano.

5. Haha da nego skečujem

6. Dobro bre brt jeri stvarno mislis da nisam skech provalijo

Da ontopikujem lol znas li sta je moj fokus bio za ovog novog? Govno 1,6 nece brt nista da uradi moram ga molim da obidjem nekoga na magistrali

7. B 5.5 1.9 tdi je teško naći ovde, 90% kola su benzinci, dizele uglavnom cepaju firme. Videću posle, u krajem januara tamo kad se budem vraćao kući. Razmišljao sam o tom Saabu 9-5 jer znam lika koji ima taj model i zna dosta likova koji se lože na saabove, pa ću videti sa njim. A vozim i na poslu jednog 3.0 tid i odličan je auto, mada su mu skupi delovi, fazon egr ventil 350 eura i sl (za dizele, oni turbo benzinci nemaju problema nekih, bar tako kažu lol).

8. Al troši ka upaljač jbg

9. Govno 1,6 nece brt nista da uradi moram ga molim da obidjem nekoga na magistrali

Xaxaxa tako ja dvojkom jednu Lagunu pretičem kad za 2 minuta ona mene i tako nekoliko puta.

10. наџи ми неког јефтиног саба кабријо 900 али онај старији модел, то ми се вози јако

11. 4,7 mi je potrosnja od bg do ovde i ovo ovuda budva-kotor-tivat-trsteno stavili mu i 6 brzina pa me jebe kad sam u cetvrtoj npr kapiram da sam na dve hiljade obrtaja kad ono kurac

12. Dobro gtd ovo ima 110 konja nije bas ko tvoj golf

13. Znam brate, nego kad ga nabudžiš biće. Možda i ko trojka akobogda.

14. јбг ти купи форда фокуса ст170, мислим да није скуп

15. Hahahahaha doobar!

16. или ст ко што је возио маркус грохолм, то би исто возијо јако

17. наџи ми неког јефтиног саба кабријо 900 али онај старији модел, то ми се вози јако

Tesko to, mnogo su im nabili cene, jeftiniji su 9-5, 9-3 (stariji) i 9000 je bagatela.

E i fazon Rover 75 je jeftin, 1.8 i 2.0 benzinjare.

18. Čipuj ga. Al ozb. Računaj posle da će sa 100k da skrši turbinu zamajac i glavu al će da izuva.

19. Koj kurac si kupio Forda opet?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.