Automobilizam

1. Jao, deda od mog školskog drugara ima stojdžu, pa ga nikad po loše vremenu ne vozi, nosi neke vrećiće na cipelama kad ulazi, stavlja neke presvlake i slično. Čak nosi i neke rukavice bez prstiju dok vozi.

2. Hah kaka ložana
    Vojni penzos kapiram ili bivši profesor geografije

3. Lol kako robuje.
    Nego mi se čini da ima više ljudi na drugu krajnost.

4. Ma jok, lik je bio direktor nabavke u Konstruktoru (građevinska firma - propala), fazon, preko njega krali materijale i sl, em je dobio gomilu kinte i 3 stana od po 80 kvadrata lolo, pričao mi taj drugar, realno, čiča je mogao na robiju po iskazu svog unuka heheh. Fazon lik ima kinte da vozi najnoviju mečku i sve to, ali nemam pojma što voli stojdžu, znam da mu deca i unuci imaju besna kola. A on cepa stojdžu i izigrava poštenje lolo

5. I ja postujem moje automobile jer mi glavu cuvaju pa su zato uvek tehnicki ispravni kao da su iz fabrike ali za ovo ostalo me tacno zabole furao retrovizor bez maske godinu dana fazon i ulubljenje na haubi od sekire godinu dana, jedem u kolima kad zurim prosipam pivo i taj neki rad ko mu jebe mater

6. To nije ljubav to je od ljubavi jače

7. E ja volim da mi je auto ko iz fabrike. Kad je već staro da ne izgleda ka krš zadnji.

8. Kod mene mehanika mora da bude cakum-pakum, kad nešto neće nerviram se i popravljam do iznemoglosti, al limarija i ti kozmetički detalji su mi slaba strana, more kako hoćeš, neki dan sam retrovizor ulijepio selotejpom, jes ružno al stoji jebem ga.

9. Pa bas to. Cim cujem neki zvuk koji ne treba da se cujem odmah gledam sta je ili teram kod majstora. Niti vozim kad se potrose paknovi i to, felne ispravljam odmah isto. Al sam imao fleke neke od stikli na plafonu gore 3 meseca fazon nije htelo lako da se skine a mene mrzelo da se bakcem

10. Ono žuto u plastičnu flašu skida lako fleke u enterijeru, pitaj ženu kako se zove, ja pojma nemam.

11. Prva pomisao na lijepljenje retrovizora.
    http://auta5p.eu/katalog/yugo/yugo_45_01.jpg

ISKEŠIRAJ ZA ML-A NIJE TI TO ZUGO!

12. Jebem ja njima mater za 150€, traže tolko za retrovizor, a njemu ništa, spala samo ona plastika okolo, čitav je retrovizor što se njega samog tiče, ne dam 150€ za komad plastike. Princip, jbg

13. Ima li pozlatu pa je toliko?
    To bi moglo onim lijepkom za plastiku ja vjerujem.

14. ako plastika negde pukla, kupi epoksi ili poliester smolu (dvokomponentnu) kao lepak, malo osmirglaj da bude hrapava plastika gde lepis i kad se to stegne ima da bude jace od orginalne plastike... ne zajebavam.
    ako hoces imas i one kao mrezice, ako je napukla duzinom. cek naci cu video.

15. nesto sam skoro radio sa ovim smolama (ne na automobilu), opasno vezuju za sta se dohvate, zajeban materijal.
    samo ako kupis poliester, smrdi u picku materinu, nemoj unutra da radis.

https://www.youtube.com/watch?v=Nl_THxUdJGE

16. Kontam da ima onaj migavac pa je 150 eura...

17. ako plastika negde pukla

Nije pukla, no smrvljena xD
    Otkinuto pa neko pregazio na parkingu par puta

18. Da ima migavac sa bixenonom nemere biti 150

19. Otkinuto pa neko pregazio na parkingu par puta

te klince sto idu i tako rendom prave stetu bi bio ko vola u kupusu, kolki kreten mora da budes.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.