Automobilizam

1. Da ima migavac sa bixenonom nemere biti 150

To!

2. Tako to bude kad gledaš tuđe žene.

3. Господ Бог
    Da ima migavac sa bixenonom nemere biti 150

100€ traže za usran polovan.

4. A Mečka usta je jebem, to joj je možda i jedina mana krcaju delovi. Ako nisu Turski lolo
    Mada logično i jeste plati ako oš da voziš Mečaka jbg

5. Skupi djelovi za Mečku. Ja za okaša kad sam tražio šoferku i kineske one raspale masu para cijenili. Polovna zato i završen poso.

te klince sto idu i tako rendom prave stetu bi bio ko vola u kupusu, kolki kreten mora da budes.

Neke pičke lome ako na trotoar parkiraš. Zovi pauka majku ti jebem, neko treba glavu da ti otvori, jer si budala.

6. Ma kod Mečke je dobro što su joj delovi kvalitetni i trajni. Realno, uzmeš čak da porediš npr. Lagunu 2 i Mečku E klasu okaša, mečka ima 20% skuplje delove, ali se ne cimaš sa majstorima svako malo i sve šta ugradiš traje dugo. Ujak moj nema nekih naročitih ulaganja (sem potrošnih delova), a E290 td mu je prešao 850 000 km, niti dimi, niti turbina pravi sranje, niti elektrika i elektronika brljave.

7. Pa i za Mercedes ima male privrede koliko ti srce ište.

8. http://www.bytbil.com/bilar/bmw/520/ivh65rvg/Q0ABUDIAAYkF.whnziAAAA__!

solidno izgleda za te pare, kontam da bih uspeo da izvučem 1600 eura na delove posle heheh

9. Okaš je za vas onaj sa kikiriki farom ili posebno?

10. Jebem ja njima mater za 150€, traže tolko za retrovizor, a njemu ništa, spala samo ona plastika okolo, čitav je retrovizor što se njega samog tiče, ne dam 150€ za komad plastike. Princip, jbg

potpuno ista prica jebote. Ja kupio polovan pa farbao plastiku. Moj otpao u toku voznje, otkino mi jedan iz suprotnog pravca

11. Jes, onaj sa duplim farovima što na Kiju liči.

12. I onaj poslije njega.

A C klasa je sa kikiriki farovima, sad se sjetih.

13. Različito pričate.
    Miki uzmi u obzir 2005 godište C i E koja je okaš?

14. E je okaš.
    C je taj kikiriki valjda. Sad viđoh da su ona dva spojena baš u onaj neljušteni kikiriki.

15. Šteta što na 211 ne zadržaše onaj jedan brisač. Kad ga upališ na najbrže imaš osjećaj da pola haube iščupa.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.