Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ajde sukno si mi, cistim govna ukrao sam laptop haha, to ti priznajem, aj zaboravi sad na to pa mi objasni ovu drugu foru sto ponavljas ko papagaj a nema nikakvog smisla.
Skrećeš sa teme, jer te je sramota priznanja da si otuđio nekome nešto.
boze me sacuvaj sa kim ja ovde trosim vreme ako na sve ovo ti i dalje nastavljas istu "foru"
Ne znam brate, imam provjerene podatke i slike sa lica mjesta. Prije ću vjerovat činjenicama no tebi.
to je kao ja sad tebe da uzmem da zajebavam recimo... "GTDu se upalila kuca, lol" i na tvoje pitanje koj kurac odgovaram "bolje proveri kad ti se onomad zapalila", a kad pitas cekaj bre a kad to, nije "dobro ti znas, dje i kad ti se zapalila"
kapiras valjda sto ti ne kapiram zajebanciju? jer je prvo glupa, a drugo, ne znam kako si me zajebo. pa reko da ti kazem to.
GTD koji ti imaš laptop?
Hahahahaha titanijumske felne
Celte, ne znam što ima zabavno u tome što si prevrnuo kola i otuđio laptop. Naprotiv, treba da te bude stid takvih postupaka.
jebi ga, ne mogu da razgovaram sa covekom ko svecom zapalio kucu.
evo i dokaz:
http://i.imgur.com/WM7r3Ti.jpg
GTD jebote ne umes ni svecu da drzis.
a sve ovo ne bi bilo da si struju na vreme platio.
Imao neki HP i sobarica mi ukrade u Švajcarsku kad sam bio jbg.
Nema veće radosti nego kad si sam sebi zanimljiv. Je l' da GTD?
Što se tiče automobilizma najviše volim kad je zima pa se popišam na bravu.
Celte, razumijem ja da me ti u afektu napadaš. I ne ljutim se, nije lako, znam. Ali, brate, što je prevršilo svaku mjeru prevršilo je. Zbog takvih kao ti mi Balkanci smo na zapadu predstavljeni u lošem svijetlu. Zbog tebe Njemci npr. bježe od nas. Razumijem da te vuče želja za prestižom, ali oladi malo.
Ja na mareu iks de.
kapiram ja GTD da se ti ljutis, jbg nezgodno kad svojom krivicom upalis sopstvenu kucu.
Evo novi avatar Celte.
http://www.dodaj.rs/f/18/xg/41GaV4hN/celt.png
Ruke simbolično skraćene do laktova.
Kod vas na moru česti požari ili si ti retardiran?
au brate... tebi mozak funkcionise na jos uvek nepoznate nacine. humora bez, logike bez, samo ponavlja neku foricu koju niko ziv ne kapira.
dobro, odustajem, zajebo si me, krov audi, ne znam kako al si me zajebo.
ako nekad stvarno prevrnem auto i ostanem bez ruku ili tako nesto, otkucacu ti nosom ovde poruku da si me totalno zajebo. ne znam sta da ti kazem drugo covece.
Lopovima se skraćuju ruke do laktova.
Nemoj se samo ubijat, imaš vremena da se vratiš na pravi put.
bravo GTD duhovit si i fore su ti super.
haha, kako bre nisam ukapirao ranije jebote prevrnut audi. sa celtom unutra. koji krvari dok ga seku iz olupine automobila i vidi kako neko odmahuje glavom i kaze nema sanse da prezivi. al srecom prezivljava bez ruku, i u tome je fora!
GTD style humor. jel to?