Automobilizam

1. Uzeću ga vala, i to mi je favorit bio.

2. Što se sve vozi na Nurburgring, tačno ću neđe Golfa povest.
    https://youtu.be/o1-woi0gaUE

3. псијето пушига

4. Grok grok srce mi slamas na komade volim te jos kao prije mislim na nas

5. Ovo je neviđena pederana, vozi jedan u gradu, strašno xD

6. Pa onda teraj dzipa i ne prdi

7. pa onda kupi boxstera i ne budi pederana jbt

8. Ovaj auto(bas ovaj) sam vozio 2007-e jaoj jaoj kako su se picke primale na njega ko da je ferari. Samo sada nema pola stvari na njemu od felni 20 cola do repa i spojlera bio tjuningovan fabricki a nizak ne moz preko lezeceg preci. Sad ga se setio zbog ove spike i ladne je tu pre 3 dana postavljen
    http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6900800/ford-cougar-20

9. Ispravljo sam felne kod rokija za 30e svakih nedelju dana majku mu jebem a ladno ga registrovao ovaj na 2,0 haha sad cu mu zovem mup i amss

10. U znam klinca što je vozio ovakav Ford seljo-tjuning. Nabado vazda kočnicu pred krivinu, a gas na izlaz, ko pred ležeći. Jedva sam ga uz Brajiće prestigo.
    Pseto, jesi li to bio ti i što to radiš?

11. Prvo koji cu kurac u cg drugo ne bi me prestigao nikad trece klinac sam ako si paninaro cetvrto likovi koji na magistralama koce na svake 4 sekunde zasluzuju da umru polako i peto bio je bas lepo tjuningovan kao sto rekoh fabricki osim neonki koje su stavljene posle al.sam ih ja skinuo odma

12. Dovoljno si sumnjiv.

13. Ok ja sam nego da te pitam: ti si stvarno nekad obisao golfom nesto sto nije traktor ili bajs?

14. Ok ja sam nego da te pitam: ti si stvarno nekad obisao golfom nesto sto nije traktor ili bajs?

ŠLJUS

15. Računa li se to tvoje pod "bajs" ili pod "traktor"?

16. Birdgestone i Dunlop najjača guma ever, da se zna.
    Drži ko spajdermen.

17. Dunlop najjača guma ever

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.