Automobilizam

1. ma oću jedno auto da se vozikam bez krova po gradu, džipovi neka stoje kad idem van grada i to je to. Imam auta za u grad al ne mogu astru vozat, il korsu, il golfa jebemumater pa nisam ja svako.

2. Al ono neki dvosjed kad se ide u šoping i to

3. Kupi A4 kabriolet. Znaš koja moć...

4. Znam da je moć al da mi je izbjeć meke krovove, preskupi su ako procure a procuriće kad tad

5. ne jebe pa mu ne treba ml ahhahaa
    dovoljan mu kupe xDD

Imaš stan valjda, ne jebeš još po autima ko u komunizmu jebenti?

6. Ma u autu je užitak, strah da te neko ne uhvati, vole i pice. Stan smorio

Megane, 206-ica?

Ili možda ovako nešto, a? Moćan je, a nije mali

1.

2.

7. -Ćao, oli da me jebeš?
    -A bježi mi tu, čuš u moje malo žensko auto, jedino da idemo sad 20km do stana.

8. Nema ga, garant gleda 307-ice.

9. Neš jebat bez džipa ili Golfa dvojke, zato njega po gradu vozi.

10. E ovo su ženska auta.

Ljudi, što sam po autima jebo - jebo sam, hotel 40€ noć sa doručkom a ja po autima da se lomim, jestel kršteni vi?

11. Ма узми бре шта се теби свиђа, брига те ко шта мисли. Можда би могао и Мијату, мада ти је вероватно она тесна.

12. Ada uzmi nešto muško, što đevojke same ulijeću unutra.

Npr. BMW osmicu što sad treba da izađe.
    http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/bmw-8-series-coupe-rendered-properly-could-become-a-real-car_2.jpg

13. Na 'muško' auto moreš samo navući muške paćenike na sebe koji će te smarat na parkingu sa HE HE KOLKO TROŠI BRALE HE HE JEL SAM SKREĆE KAD VIDI PUNPU HNJO HNJO AL NE BI JA TO NIKAD IMO JE TO MOJ BADŽO PA PRODO NEMA NIĐE DIJELOVA A ZA MOG GOLFA NA TRAFIKI HE HE

14. Jes sig, muška se kvare masu, pošto su muškarci ti koji primaju plate. Sve je to proračunato.

Kako su Q7 nagrdili, plače mi se. A jebavao je prošli izgledom.

15. Брт ако тражиш кабријо зсшто не узмеш есела р129 - чист сексомобил

16. San svakog fudbalera.
    SL taj.

17. Oli slati telegram?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.