Automobilizam

1. Ma ono je strašno, tačno mu se ono nadrkano brektanje čuje na kilometar, naježim se

2. Usput, podsjetio me na Dajca ova 2 kilometra što sam vozio do kuće bez serva.

Uh dobro je da si samo malo vozio, jer taj kais tera i pumpu za vodu... Jel bese ima on pokazivac za temp. ili samo ono sranje od lampice? Kad mu pumpa ne radi, nENOrMALNO brzo digne temperaturu.

3. Sreća pa je 6 stepeni napolju, nije stigao pretjerati 40 stepeni, nisam ga ćerao, štedni režim vožnje.

4. Meni tako ima vise od 12 godina na 124-ki 250 D vozim ja kroz Mrcajevce a posao za CG ostavim zenu i decu u Becicima, pa ja idem za Hrvatsku imao interviju za brod u Cavtatu, i neki radovi na putu, uradi nesto zvrrrrrr, ja reko buse, al kurac, sve mi se lampice na tabli upalile. Ja stanem kajs pao, reko puko (a imam rezervni normalno). Ja kroz ruke-ma ceo. Pa sta je steram ti ga-odlomila se remenica na alternatoru. Ja predjem prekoputa, Mrcajevci otpad do otpada dam 40E za ceo alternator, i namestim, al kais me jebao dok sam skontao kuda ide jedno sat, sto ti kazes dugacak ko zmija Xeres. I tad sam video, dok sam samo sklonio auto sa puta dize temperaturu cas. Sa tim alternatorom sam ga i prodo, a onaj sa polomljenom remenicim ono ga kupi prasinu u garazi...

5. Pregledaću ja ujutru šta je i gdje i kako, u mraku nisam vidio da li je sve ostalo čitavo, za ovaj španer sam siguran jer je on prvi gore i rasturen je, e sad možda je nešto dole puklo pa povuklo sve, ko će ga znati, koliko sam mogao vidjeti da je remen čitav. Koje su to sile sunce ti jebem kad je ona remenica zatezača zdrobljena, savijena. Samo se nadam da nešto nije ozdol pa povuklo sve.

6. haha kolko bosanski post

7. Nije, bosanski bi bilo da još pomenem šticara i navojnicu.

8. V8 je V8.

Moramo li mi Crnogorci sad plaćat parking u BG?

9. Profesionalno.

Normalno brt.

E pi, počeli su na nas koplje da lome.

10. Jbg, ja sam npr. prošle godine kad sam bio, štekao kola kod kalemegdana ili na parkinzima tržnih centara ako idem na novi beograd, inače je usrano da platiš parking kad imaš strane table. Aj ne znam kako je sa CG tablama, ali kad vide bilo koje EU table, oće da te jebu u mozak lolo.

11. Prošle godine smo mogli svuđe džabe, a ove vjerujem da ne možemo ni pred Moskvu. No eto, kako beg nije cicija, platićemo, ali da znate za zamjerku.
    Pitam se što je sljedeće?

12. sta je problem, baterije pozadi?

mislim, ako ne-hibrid prolazi test.

13. овај тест се стварно зове мус тест зато што је симулација налетања на лоса, лол?

ћелте, колико су уопште тешке те батерије у хибридима?

14. Jes, kažu da su losovi strašno zajebani kad ih udariš, ipak ima tu krave povelike.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.