bem li ga, mogu da nagađam, ali mi liči na onaj fazon je deda-stric radio sa onim Orionom 1.8D zimi, pre gašenja mu 2-3 puta da jači gas onako kao da mu ostane goriva (i ulja valjda) u pumpi, da se ne zaledi, da može da ga upali idući put.
Sa današnjim gorivom će zalediti svakako xD
Ma ono još na D2 ide, a i ima valjda (fabrički) dosta slabe grejače, vidim da se zezaju da je letnji auto. A dobar je, 700 000 km prešao sad se koristi samo za zajebanciju xD
A na wankela se dava gas kad gasiš upravo da ne bi benzina ostalo.
Ja u Golfa zimi vazda uspem određenu količinu benzina u naftu i ne mrzne ni na Žabljak.
Pazi. Imao sam dodira sa Ford Eskortom 1.6d enduro motorom. U D2 svetu garantujem životom da manjeg potrošača nema. 164 km 6.2 litra. Pun Pun rezervoar. I tu se njegove prednosti završavaju lolo. Tanak na palenju, lenj, ne daj bože da kreneš da obilaziš nekog. I preko 125 nemere.
Ford Fokus 1.8 Benzin npr onaj kec ili dvojka jebem ga 110 ili 115 konja kao kod mene u marsovcu u kategoriji. Idemo na Svadbu u Niš sa dvoja kola. Do dole i nazad razlika u potrošnji 50 evra fazon u moju korist. Jebenog Forda napojiti ne možeš
Enduro ti je samo 1.8, doduše nastao iz tog 1.6 starog (ne mogu se sad $etit kako se zove, dizel piše samo na poklopac ventila), pa se ne zna što je veće govno.
http://www.daham.org/16vt/projects/orion/orion_front.JPG
Ovakav je njegov, spor je (60 ks i 1150 kg), mada je brži malo od dizela iz Vekte A, a uopšte nije neki mali potrošač (Pančevo 8-9l umerene vožnje, BG i po 10l kad mora više uzbrdo da ide xD). A inače sam ga vozio par puta kad sam tek dobio dozvolu i mislim da je dobro za klince jer će teško baš prekoračiti brzinu van naselja, npr. seo sam posle toga u ujakov E290 td i ono leti bukvalno.
Dizel atmo je ubistvo.
jedino mi w124 250D bila ''solidna'' od atmosferskih dizelaša, probao sam jednom vektru b 2.0 di od 82 ks, očaj...
Svaki ford ima frku sa paljenjem zimi. Lek su grejaci motora od mondea(ako ne vozis mondea lol) i onda kad palis prvi put samo kontakt i sacekas da grejac odradi(dok se ne ugasi lampica) i drugi put upalis lagano
Jes kurac, Merecedes taj isto, ako ne i gore, od Vektre ide...
Mrcina.
jbg, možda je bilo do opšteg stanja auta i jednog i drugog...
Jeftin, a dobar akumulator? 45ah-55ah sa vodenim, za starija vozila
Kakvi su ovi SCHNEIDER?
http://www.olx.ba/artikal/14575998/akumulatori-45-225ah-schneider-promo-cijene-akumulator/
Džabe ovaj, pa da je konj.
VW novi SUV izbača, vidi se da je za američko tržište.
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/volkswagen-investing-900-million-in-chattanooga-to-build-new-midsize-suv-in-2016-101535_1.jpg
Preslikani Jeep
Kockasti rub, e u pičku materinu.
Grand Čiroki Limited crni ili zlatni najjače "bio sam mafijaš" auto. Dovoljno dobro da ga uzmem.
akumulator kakav mu je
A dobar, šuti.
E da ima i jedna začkoljica. Kad se gasi mora da je držiš iznad 4,5 k obrtaja i onda. KAd mi dečko reko ja krenuo da se krstim ja kaem lepi ja treba tehnički fakultet da završim da bi vozio ako se mi zamenimo. Zajebi. Prečudno auto