Automobilizam

1. E da ima i jedna začkoljica. Kad se gasi mora da je držiš iznad 4,5 k obrtaja i onda. KAd mi dečko reko ja krenuo da se krstim ja kaem lepi ja treba tehnički fakultet da završim da bi vozio ako se mi zamenimo. Zajebi. Prečudno auto

2. bem li ga, mogu da nagađam, ali mi liči na onaj fazon je deda-stric radio sa onim Orionom 1.8D zimi, pre gašenja mu 2-3 puta da jači gas onako kao da mu ostane goriva (i ulja valjda) u pumpi, da se ne zaledi, da može da ga upali idući put.

3. Sa današnjim gorivom će zalediti svakako xD

4. Ma ono još na D2 ide, a i ima valjda (fabrički) dosta slabe grejače, vidim da se zezaju da je letnji auto. A dobar je, 700 000 km prešao sad se koristi samo za zajebanciju xD

5. A na wankela se dava gas kad gasiš upravo da ne bi benzina ostalo.

Ja u Golfa zimi vazda uspem određenu količinu benzina u naftu i ne mrzne ni na Žabljak.

6. Pazi. Imao sam dodira sa Ford Eskortom 1.6d enduro motorom. U D2 svetu garantujem životom da manjeg potrošača nema. 164 km 6.2 litra. Pun Pun rezervoar. I tu se njegove prednosti završavaju lolo. Tanak na palenju, lenj, ne daj bože da kreneš da obilaziš nekog. I preko 125 nemere.

7. Ford Fokus 1.8 Benzin npr onaj kec ili dvojka jebem ga 110 ili 115 konja kao kod mene u marsovcu u kategoriji. Idemo na Svadbu u Niš sa dvoja kola. Do dole i nazad razlika u potrošnji 50 evra fazon u moju korist. Jebenog Forda napojiti ne možeš

8. Enduro ti je samo 1.8, doduše nastao iz tog 1.6 starog (ne mogu se sad $etit kako se zove, dizel piše samo na poklopac ventila), pa se ne zna što je veće govno.

9. http://www.daham.org/16vt/projects/orion/orion_front.JPG

Ovakav je njegov, spor je (60 ks i 1150 kg), mada je brži malo od dizela iz Vekte A, a uopšte nije neki mali potrošač (Pančevo 8-9l umerene vožnje, BG i po 10l kad mora više uzbrdo da ide xD). A inače sam ga vozio par puta kad sam tek dobio dozvolu i mislim da je dobro za klince jer će teško baš prekoračiti brzinu van naselja, npr. seo sam posle toga u ujakov E290 td i ono leti bukvalno.

10. Dizel atmo je ubistvo.

11. jedino mi w124 250D bila ''solidna'' od atmosferskih dizelaša, probao sam jednom vektru b 2.0 di od 82 ks, očaj...

12. Svaki ford ima frku sa paljenjem zimi. Lek su grejaci motora od mondea(ako ne vozis mondea lol) i onda kad palis prvi put samo kontakt i sacekas da grejac odradi(dok se ne ugasi lampica) i drugi put upalis lagano

13. Jes kurac, Merecedes taj isto, ako ne i gore, od Vektre ide...
    Mrcina.

14. jbg, možda je bilo do opšteg stanja auta i jednog i drugog...

15. Jeftin, a dobar akumulator? 45ah-55ah sa vodenim, za starija vozila

Kakvi su ovi SCHNEIDER?
    http://www.olx.ba/artikal/14575998/akumulatori-45-225ah-schneider-promo-cijene-akumulator/

16. Kockasti rub, e u pičku materinu.

Grand Čiroki Limited crni ili zlatni najjače "bio sam mafijaš" auto. Dovoljno dobro da ga uzmem.

17. akumulator kakav mu je

18. A dobar, šuti.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.