Automobilizam

1. Pasat zajaho bukvalno motor u PG. Presmiješno.

2. Ovaj Mercedes je zaslužio da izgubi, preružan je od pozadi jebem ga. Ninja jebe standard

3. Pregadan iz svih uglova.

Evo onog Pasata, X3 ga od nazad bačio na motor.
    http://www.dodaj.rs/f/3c/yI/3n4FBoF2/121899435513714783441971.jpg

4. Saće X3 da plati i pasata i motor

5. A 99% sam sig da je žena BMW-a vozila.

6. X3 muškarci ne voze rođeni moj

7. Ne znaš ti što se sve danas muškarcem zove.

8. Zadovoljni vlasnik heheheh

Inače sam bio da vidim onu mazdu rx8, jbt koliko prejebeno gotivan auto, ali em je 6500 eura, em treba da se uloži 1500-2000 u njega, strašnu kintu uzimaju servisi ovde.

9. Pretužna scena, pa iako se kotarisao...
    Što fali Mazdi toj?

10. Lamela i kočioni diskovi moraju da se menjaju, kompresor klime je pokvaren. Plus naravno mali servis nekih 170 eura, a za veliki servis treba da se raspitam još šta i kako tu ide.

11. Hahahahahah, ovaj je odlicno isp'o

Neskech

12. Odlična pošalica, autore Pic.

Lamela i kočioni diskovi moraju da se menjaju, kompresor klime je pokvaren. Plus naravno mali servis nekih 170 eura, a za veliki servis treba da se raspitam još šta i kako tu ide.

Ne ide ništa, eventualno motor zamijeniš.

13. Taj rad, sad sam baš gledao po forumima.

14. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7182128/bmw-850
    Da li je moguće da neko u ovo umjetničko djelo sipa lož ili euro-ulje, a V12 bačio neđe sa strane?

15. идиот шта рећи друго. И они што у Поршеа 924 или 944 уграде дизел од Транспортера само зато што паше.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.