Automobilizam

1. Veoma redak i atraktivan automobil. Garantujem jedan od najocuvanijih primeraka u Srbiji sto se moze i videti na slikama.

Molim da me zaobidjete sa komentarima zasto je izbacen fabricki motor itd, za one kojima ovo smeta a ozbiljni su kupci postoji mogucnost da se vrati v12 od 5400 kubika i automatskim menjacem ali u tom slucaju cena ide na gore.

kakav kreten lol

2. >Veoma redak i atraktivan automobil, najocuvaniji u Srbiji.
    > Izbacen fabricki motor

kek

3. previše para za to, kontam da je lik ubacio tds lolo

https://www.youtube.com/watch?v=2zsrer1e6XA

4. Kako preseljački opis, aaaaaaaaaaaa.

5. Gledao sam Korada sa dvojkinim dizelom jednog. Kill.

6. jel bar turbodizel bio?

7. Što, oprašta li mu se ako je turbo?

8. Jok, nego bi bilo opičeno da je 1.6D stavio.

Edit: ima mnogo takvih, npr. iz W124 vade 300E i stavljaju 200D i sl.

9. Jes, dok npr. da je stavio 1.6TD ne bi.

10. Jbg.

Jel beše u CG bio onaj što je u Golfa peticu ili šesticu stavio motor iz dvojke?

11. Nije u Crnu Goru.

ima mnogo takvih, npr. iz W124 vade 300E i stavljaju 200D i sl.

Ne moš to poredit sa Koradom nikako.
    EDIT:
    A kamo li sa BMW-om.

12. Da se nešto pitam ovaj sa Koradom ili BMW-om nikad ne bi mogao atest dobiti.

13. pitanje da li imaju ateste uopšte lololo

14. Naravno da imaju, jer što bi plaćali 400 eura registraciju, kad mogu 200? Plus manje troši, i može na ulje ić...
    A "because race car", to ništa.

15. imao je onaj lik iz bijeljine dobrog korada
    nez sad kako se zove

16. Billy Agić onaj imao jednog, mislim da je VR6 bio.
    Tačno ću neđe uzet Korada ili 924.

17. e jeste, taj je lik

18. Зависи како гледаш, да ли волети ауто који је дизелаш а изгледа као серија 8 или мрзети серију 8 јер је дизел :)

19. Od crvene Mazde 6 limuzine ne postoji lepše auto za te pare. Malopre lik vozi sporo kao na reklami ja sasrao se. Jača mi volja za Mazdom više nego za Tuksonom. (suprotno očekivanjima pazi smicalicu XD )

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.