Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jesu li ovi stejdž 2 Swiftovi na Nurburgring ti koji se rentaju?
Imadoh onog starog GTI, proradiše lijepe uspomene :(
Moraću te ispraviti. Kočnice svaki auto ima uzimajući u obzir kilažu. Sa tim nema igranja. Težina je oslanjanje na podlogu a stabilnost je osovinski razmak. Sedmica ima 3 metra fazon OR. Vidi ti sad ko je tu u prednosti. Jebeš ti ogibljenje koje porše ima i što liže zemlju nešto mislim da zbog ovoga što sam napisao bar 10 na sat mora brže kroz krivinu da prođe od neke zujalice pogotovo što je zanja vuča.
Na primer sa Audijem qvatro nema poređenja, on prolazi 30 brže smem u život da se kladim
https://www.youtube.com/watch?v=pbiqrdRWJZ0&list=RDpbiqrdRWJZ0#t=8
OGROMAN ZA BOHA POZDRAV,ZA OSTALE MAL POZDRAV ILI CAK I NEPOZDRAV
Axaxax desi brate. Preljuti pozdrav tebi
помињете поршее, ја ту ништа неби возио осим олдскул 911 из 80тих и 90тих
остало све смеће
u bre boxor, realno mislio sam da bi tako nesto bilo dosta skuplje... jbg nije to neka cifra za iskustvo kojim mozes posle bar mesec dana da se kurcis iako nisi nista mnogo uradio :)
a ovo sto si reko za osovine, nema veze sa fizikom, masa je mama. ako imas gume iste sirine i iste kocnice, auto a od 1000kg a auto b od 2000kg, auto b treba 4x vecu energiju da zaustavi i okrene, sto znaci da ovo sto pricas nema veze.
nego celte, koliki je depozit za ono, za slučaj da ukenjaš kola nešto heheh?
sto se secam fizike ukurac... treba 2x vecu energiju da okrene, nije sa kvadratom mase.
kako god, da je to sto pricas tacno, formula 1 bi izgledala ovako:
http://gridhospitality.com/wp-content/uploads/2014/07/Truck.jpg
Pa sportska auta đe jebu to jesu staze i krivine. Raspored težina strašan i sportsko ogibljenje naravno, onda su i lagani. I pravljeni su za to čitavi.
Npr. 911 i LFA 7.38, M5 7.55 recimo na Nurburgring itd. Mislim da su tu neđe konjažom.
Pa nemaš iste kočnice i gume upravo sam ti to i rekao.
e, cini se da osiguranje ide u cenu. nije losa fora. valjda kapiraju jedan od 50 njih koji uzmu ovo ce i da kupi auto kadtad, pa im se isplati da daju da se zajebavas.
nemas, na bilo kom ferariju su kocnice jace i gume mnogo vece povrsine od bilo koje bmw 7ice
Prislista 2015
Priset innehåller moms. 10%
Tid Pris
MÅN-TOR 11:00 - 14:00 300 €
14:00 - 17:00 400 €
17:00 - 21:00 600 €
Hela dagen 1200 €
FRE 9:00 - 13:00 400 €
13:00 - 17:00 500 €
17:00 - 21:00 600 €
Hela dagen 1400 €
LÖR-SÖN och helgdagar 9:00 - 13:00 650 €
13:00 - 17:00 650 €
17:00 - 21:00 650 €
Hela dagen 1800 €
fine cene hehehehe
i to svojim autom....
Motor, mjenjač, točkovi, kočnice, ogibljenje, aerodinamika, raspored masa, ušteda na masi u svim oblicima, namjena...
I onda neko reče da sportska auta moraju strahovat od S klase. Ne no od GL-a.
Moj sirotinjski favorit.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/503695#
21 coli ili kako već 305 širina 35 profil. Formula nosi 300 ja mislim
GTD ovaj Marsovac je kurac kerov za ovo što mi pričamo. Pogle nuba Podgoričkog napisao prednja vuča na oglasu. Jebem ti dan u pičku
док не будем скупио 7 8 сома за есела, мораће један јаки јаје кабрио да падне!!!!
кабријо јебе овог марсовца јако
Jeste li se vi ikada vozili u sportskom autu duže od 4 kilometra? Prešao sam u sportistima oko 1500km ukupno, kombinovano auto-put i regularne ceste i zbog toga se kunem u mercedesa. Jebem ja i sportska ogibljenja i diskove i kurčeve kada mi treba 2 sata da se oporavim od vožnje.