Automobilizam

1. Ja sam u sportskim vozilima prešao dosta kilometara ali više volim privatne avione

2. Ta neudobnost sportskih auta još jednom dokazuje da su ista namijenjena samo pravim mužjacima.
    Krcnu kolac nekoliko puta...

3. Joj, Crnogorci i mužjaštvo, od dva brata djeca

4. Odrekli bismo se mi mnogo toga za Ferari i Porše.

5. Za neđelju dana zimske gume :(
    Ne znam kako ću skupit snage da skinem alu, posebno sad kad stavih duboki branik i GTI plastike. Zašto je život okrutan?

6. Nagovara me čovek čitav dan božiji pasata cc da uzmem reko nisam vlasnik prodavnice pasata da vozim. A kod cc prebuljava zadnja svetla ne sviđa mi se.

7. Napadno brt, ovo je nešta što bi Tuljan vozio od Nbg do Zemuna subotom naveče ;o)

Svi mi seru ovdi za Mazdu 6 kao dje Japanca u Njemačkoj oh ne ali kako ja njima da objasnim ljubav na prvi pogled.

8. Haha, kakav sam nub, kad si reko prvi put: nagovara me čovek da kupim pasata cc, mislio sam da ovo "cc" znači: njah, pa kakav pasat

9. kupi nisan juke nismo

10. љооооољ неби оно туљан возио ни ка ко

11. ynam da ne bi šta znaju pičke na fonu šta je mustang
    znaju samo na x6 da se zalepe

12. Tuljan samo neki audi, mečku i da ima preko 16GB RAM-a

13. sta fali ako napadno to je fora.

mayda nije losa.

14. Haha i USB kompatibilan da je sa Surfejsom kae Tuljan Kortana nekst trek a ono sub vufer krene roka dr Igija

15. мазда 6 - срање. изгледа ко да су је неким шестарима цртали, све неки кругови и полукругови грбави

х6 је исто на листи аутомобила које неби никад возио. Туљо готиви есове, еселове, купее мечкине све, бембаре е38,39,24,23,31... углавном само ретро кола

16. Šta fali mazdi jebem li ti krušnu mrvu?

Inače, ne znam koji ti je budžet, uzmi bre neku mečku fino kad dođeš u rodno mesto da se kurčiš malo.

17. мазда 6 - срање. изгледа ко да су је неким шестарима цртали, све неки кругови и полукругови грбави

Haha noob neflegšip si za kola

18. CapooN
    ynam da ne bi šta znaju pičke na fonu šta je mustang
    znaju samo na x6 da se zalepe

5

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.