Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Vidiš, moram i ja diskove da mijenjam jebate sve....
na kom od tvojih 10 auta? :pPpPPppPPPPpPpp
Na džipovima, jebiga, njih i vozim.
pa kad si tolko debeo da ne mozes u drugo da stanes xDDDDD
http://imgur.com/Udm14XQ.jpg
Titanijumske felne ahahahahahaha
Čupavi nemoj dolaziti na ovu temu pls :-(
pa kad si tolko debeo da ne mozes u drugo da stanes xDDDDD
Jebiga, samo po restoranima jedem, nezdrava hrana jebi je...
Ne želim zaista dolaziti na ovu temu. :( Ali ponekad zaista moram. :( Recimo kad si ti malopre :) ili kad vidim da je neuki GTD zapenio.
Inače vozim novu perla zelenu alfu 159 1.9 JTD i nemam probleme ili potrebu da diskutujem o automobilima. Evo, sledeći put ću postovati na temi kad breru budem kupovao što planiram da uradim 2017 u februaru. Ok?
Učestvujem u žalost.
Ok.
Brera dobra je
Hvala, znam da se baš dosta razumeš u automobile.
I mene diskovi škripe, a nove u gepek vozim. Jebi ga, dok se nakanim malo.
I kliješta ofarbati u žuto, da se lijepo uklapaju uz moje super kul lepeze.
Ne znam kako neko može da dozvoli da mu nešto škripi na autu. Dok sam vozio 156icu to nisam dozvoljavao ni pod razno, a ne mogu da kažem da nije moglo da se desi jbg '01 godište, al' svejedno. Sramota. Stopedesšesticu sam poklonio sestri da i ona malo jebe jbg, često puta joj nalupam šamare kad vidim otkačen keder na vratima ili da je ogrebala felne.
Mene boli kurac ono baš, jer ipak su to diskovi neki, radi i bez njih. Ja vozim auto dok radi, kad crkne kupim novo. Na tom principu funcioniše i zapadni model čovjeka.
Ja volim da to sve bude na svom mestu.
pa i ne bas
IX bolje rešenje od qvatra
http://imgur.com/V60u7mV.jpg
Jednostavno me je blam da postujem na ovoj temi spema bez dok je tu GTD. Baš mi se neda tako da ono ispoštovaću te Boh ;(((
Imam neđe sliku kadža ka ovaj BMW, skinuli mu sve naprijed i stavili ralicu.