Automobilizam

1. A jbg, ne znaju. Sneg, a ispod led i lik uzme i legne na kočnicu i sleti. Posle kaže krivi putari, a put neki u pm, ne stignu sve da očiste odmah.

2. Teška finansijska situacija ljudi dovodi do toga da dosta ljudi nema zimske gume. Ma koliko i oni sami znali za bezbjednost, oni ne mogu finansijski to da isprate. Dosta ljudi koje znam, parkiraju auto u garažu, i svaki dan dođu samo da ga upale zbog hladnoće.

3. I treba nekad na kočnicu leć.
    Najgrđe što nemaju samopouzdanja pa se prepadnu, naročito žene. I onda parkiraju auto ka da su debili, umjesto da voze. Nije to filozofija i baba može.

4. Kakav je auto Alfa 147?

5. Dobro, da sam pitao čiji je pa da baciš tu foricu. Ovako si ispao glup u društvu.

6. "italijanski" dosta govori o kvalitetu izrade kao i problemima prilikom eksploatacije i odrzavanja tako da ne vidim zasto je ispao glup.

kao kad za barona kazes da je kosovar, puno to govori.

7. PANINARO - GLAS RAZUMA

8. Ja sam sa tel pa sam Putinku zamolio da okači. Odlično vreme napolju

9. Mudro zboriš Pani.

10. e, kako izgleda voziti po snegu sa letnjim gumama, ako probao neko? jel razlika stvarno toliko velika? cenim da bi bilo zanimljivo po ravnom, ako nema drugih automobila :)

11. https://www.youtube.com/watch?v=elP_34ltdWI

u, leptijebem. na 2:00 ovaj sa letnjim gumama umesto da skrene, produzi pravo.

12. Pa problem je u kretanju, upravljivosti a o tragu kočenja da ti ne pričam. Ništa nije isto jbg.
    Prednja vuča sa dizel motorom pošto je teži i mila majko, zadnja nema tu šta

13. ja probao jednom, bio ubeđen da je ćale stavio zimske

sa 20 na sat se u raskrsnici obrnuo za 270 stepeni, sreća pa nije bilo nikog oko mene, baš sam se osećao bespomoćno

14. ovako je verovatno i na suvom kad je dosta ladno sa letnjim. jbg kad postanu ko plastika...

15. zanimljiva stvar je da recimo ovde nisu neophodne zimske zimi, tj nece da te kazni pandur ako te zaustavi. ali ako napravis neko sranje, osiguranje nece da plati, pa moras sam celu stetu da iskesiras.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.