Automobilizam

1. Svakako je bezbolnije zimske voziti leti nego letnje zimi. Veća potrošnja i buka u kabini su jedni od većih problema

2. ja kolko cuo najveci problem je to sto se izlizu brzo tako.

za buku, uzeo sam onomad goodyear, skoro uopste se ne cuju ako je put dobar, iako su zimske. cisto ako ti to faktor, da znas. mislim da je neka super grip, efficient grip nesto tako.

3. не капирам, ћелте. те зимске возиш и лети? или си их узео само за зиму?

4. za zimu jbt, nego prica je da su zimske bucne, a ove nisu toliko ko ostale.

5. па добро, свака гума има индекс по ком се види колико је бучна. ето и на твом линку пише. не знам шта си хтео да кажеш за те конкретно, да су тише него што је декларисано?

6. Truće ajd ne troluj jebeno i ne debiliši se

7. Ako ti nije jasno kreni da čitaš od početka

8. не знам шта си хтео да кажеш за те конкретно, да су тише него што је декларисано?

da su subjektivno tihe i najtise zimske do sad sto sam vozio. to im i pise na deklaraciji. nisam vozio 500000 razlicitih guma da znam da poredim deklaracije i subjektivni ugodjaj.

9. бохоре, поставио сам питање и добио одговор. не мораш ти опет да сереш.

10. Zimske gume su odlične za zimu.

11. Jel probavao neko one all season gume? Kaže mi ćale da su očaj i da izbegavam to, ako idem na neki ozbiljniji put.

Inače imam zimske fuldine neke i sasvim su solidne, 38 evra komad xD

12. All season su oke ako nema puno snijega i leda, za neku blažu zimu, ljapavicu, blato oke, ali za snijeg i led kao sad nemaju šta da traže.

13. Elem, kod mene na brdu 80 cenata snijega, stari se juče zabio astrom, nasadio se na snijeg, kopali smo ga 3 sata da izađe. Danas sam istjerao starog ml-a, malo duže je verglao al ide ko mašina po ovom ledu, nije džaba toliko težak.

14. Ođe samo ledena kiša, ali Eskimo jebe najjače od tih jeftinih guma!

e, kako izgleda voziti po snegu sa letnjim gumama, ako probao neko?

Bolje no sa zimskom kineskom.

15. Ima ćaća eskimo al džaba kad mu je klirens 15 cenata

16. Sto znam, po PG i po primorju zimske ne trebaju, nemamo snijeg jbg. Mogu te ol sizon ko je bas meraklija ali ljetnje su generalno ok preko cijele godine. Jos sad ni policija ne trazi zimske.
    Pretpostavljam da su po NK i sjeveru zimske obavezne.

17. Što se zimskih guma tiče, ja mislio to je sve isto. U firmi prvo kupili neke najskuplje, nešto baš papreno. Brate, na -20 prijanjaju uz snneg samo tako, kad je pre par godina bio onaj haos, nisam se ni jednom zaglavio u snegu.

Posle uzeli vintere, brate koliko se oseti razlika ti nije realno. Malo malo pa proklizam negde i zaglavim se.

18. Nije to do guma nego do vozaca brate :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.