Automobilizam

1. Tilmo, samo CDI motore. Gledaj da su oni 2.7 ili veći, bolje idu na automatiku. Ovo ostalo zaobiđi.

2. kupi tojotu obavezno

3. Bogumi ti onim Pajerom nijesi moga Jugu pobjeć!

4. Tilmo, ovo samo, kakvi džipčići.
    http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7175595/audi-a4-311hp

Ovo grdilo sa naočarima na klipu pravi predstavnik vozača karavana sig.

5. hahhaah, pravo da ti kažem, 530i bih vozio u bilo kojoj verziji

6. Samo tojota sta zajebavate coveka.

7. Pitanje za posetioce koji voze kola mlađa od deset godina, koja kola vozite i kolko vas staju mali i veliki servis i kolko para generalno utrošite na opravke u toku godine

8. Reko bi ti, al mislim da nisu relevantne cene servisa u svajcarskoj za tebe.

9. 400fr je mali servis za audi a3. Kolko je veliki, necu da razmisljam unapred, iznenadice me vec :)

10. Rađ soma i dvesta servis je.

11. Za drugi 18 k din, ne više

12. celt

400fr je mali servis za audi a3. Kolko je veliki, necu da razmisljam unapred, iznenadice me vec :)

A dobro, nije mnogo strašno, kapiram da 80% cene u Švici ode na ruke.

Boh, šta soma i dvesta, 1200 evra za veliki servis za X5? A mali 18 soma dinara?

13. 18 k je servís za e36
    Mada ne znam koliko je ova cena koju ja zapravo plaćam validna, ruke mi ne naplaćuje, ni neke delove pa me na nekim odrapi itd

14. 350 veliki, ulje ti ne bi znao reć.
    Dosad osim toga felne, gume, diskovi...

15. Preporuka za auto do 2500 eura?
    Mali potrošač znači kubikaža plafon 1.5, jeftino održavanje, znači da je ekonomičan.

16. Megana uzmi. Imaš ga za tepare 2012 onog guzatog XD

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.