Automobilizam

1. Jes, kod Pasata uzdužno motor, moraš čitavog rastavljat naprijed.
    Na 90 hiljada ja radim, djelovi original. Ulje Šel original na 8-9 hiljada, koliko uspem toliko istoči. Vala ja ne žalim na održavanje, nit uzimam falš (bez kad sam primoran ka brave na dvojku) dok god auto top služi. Evo ne tuli se.
    A sig su djelovi i ruke jeftiniji u BiH ili Albaniju.

2. A kompresiju kod majstora moraš povest.

Za magnet, opet, ne znam bas, sada se kola uglavnom rade od plastike blatobrani i slicno.

To Reno bolan, ušteda na materijalu. Plastični blatobrani, karavani sa troje vrata xaxaxa

3. I reno i pezo i skoro sva francuska

4. Mislim, ko bi uzeo kola polovna koja se tresu i lupaju dok se voze?

Što fali stopu zamijenit, ajde bogati. A u neke i dok su skoro novi plastike škripe, zavisi ti to...

5. Ako se prodavac nije potrudio da bar to jeftino zamijeni da ostavi bolji utisak ili ako ga bar ne opere i sredi i slicno onda ko ga jebe ne treba to uzimat.

6. Trazi ti knjigu, Thilmo, da vidis sto je sve radio i je li odrzavao i ima li ta knjiga pecate sve ostalo ti je macka u dzak.

7. A jebi ga, sirotinja se dočepala kola, što ćeš?
    Megana sad ovih debelih masu, lagan, 1.5, malo troši, 6 hiljada.

8. Trazi ti knjigu, Thilmo, da vidis sto je sve radio i je li odrzavao i ima li ta knjiga pecate sve ostalo ti je macka u dzak.

Eto ti na Cetinje za 5 eura, svježe iz štamparije. Vozila žena pomorca.

9. Ako je iz uvoza povesti u ovlašćeni servis, viđeće na koliko je zadnji u ovlašćeni rađen.
    No nek je očuvano i utegnuto, pa koliko para toliko muzike.

10. I kad ti reče cijenu ti mu odma ponudi pola od toga tako rade u one zvijezde zalagaonica pa se poslije nadjite nedje na sredinu.

11. I vazda gledaj da kupuješ auto u poznato skladište.

12. Mozda i kupim ovaj model za par god, svidja mi se :)

13. Ako tesla ne izbaci neki model koji ne kosta pola desne noge i palac na ruci.

14. Kad smo se dotakli motora, mislim da su 1.9 JTD i TDI, oko dveiljadite godineI nešto najbolje što je automibilska industrija izbacila. Sto se potrošnje tiče, performansi, izdržljivosti.

Sfe posle toga je puno elektronike neke i samo nešto crkava. Diša vozi golfa 7 dizel, krš je motor a popravke nema bez soma evra.

15. KAKAV TE TO NOV AUDI KOJI KOŠTA KAO DOBAR POLOVNJAK?

16. Taj TDI ti je PD motor i oni su jači i manje troše. Jedino što ne mogu ispuniti ekološke standarde i više traktorišu jbg.
    Nedoder su i oni 2.5TDI R6 i 3.0TDI (ovaj drugi turbo rupe nema).
    I naravno BMW i Merc dizeli (Mercedes je poznat po njima). 335d ima performanse na papiru skoro ko generaciju stariji M3, ali mu džabe kad je M3 V8 <3

Dobri su i danas dizeli, često vozim Golfa 6 2.0TDI. Dobro auto, lijepo ide, pouzdan.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.