Automobilizam

1. Kupio drug trojku ovu novu, čim je izašla, ja nisam verovao koliko dobar auto, tj lep. S obzirom kolko su fejlovali sa dizajnom u poslednje vreme. A nisu ni skupi previše.

2. trenutno cena/kvalitet, za nove automobile mislim da je najbolje kod mazde, i hjundajia, kie

3. Ranije su bile ružne i trulile, ali kad viđeh šesticu ovu novu bijelu fuliranu zaljubih se u nju. Jedino šteta što je i poslije redizajna najjači dizel ostao sa 175 konja.

4. nego thilmo, za koliko para gledaš auto?

edit: ona prva šestica restajling ne truli kao pre toga.

5. E Hjundai, nedavno gledah i30. Jes da nije kvalitet neki, ali sad baš gledam na akciju 10290 eura bazni. Jeftinije no Reno. Vala ako to nije povoljno...

6. Bogumi truli masu i ona. To je Mazdi bio i najveći problem. Nadam se da su ga sa riješili.

7. A jbg, al kažu kao posle 2005 ili 2006. da su sredili limariju. Mada videh u par navrata čak i mečke w211 da imaju korozije.

8. GTD, koliko vremena treba da prodje da to pocne da truli?

9. Može poslije godinu dana, zavisi đe se vozi.

Mada videh u par navrata čak i mečke w211 da imaju korozije.

Ne bi smio on da rđa, jedino onaj stariji.

10. ovi pre počeli da rđaju nego kadeti...

11. Miki, ma nešto sitno 2-3 hiljade. Ganjam službeni za sve što mi treba, nego me jebe sto je wan. A privatni mi je bacanje para, al jb trebace mi par puta mesečno.

12. Ja bih gledao da je što više jebački. Osim Alfe to je sig i MG ZR.
    http://motorsbros.info/images/MG-ZR-18-10.jpg

13. P za te pare samo je alfa 147 jebačka. Al pošto sam skoro dobio bebicu, mora da bude sa 4 vrata.

Malopre na oglasima Pežo 307 sw za 1700e, turbina mu loša. Dok sam pozvao on se prodao lolo

14. Bolje neka astra benzinac onda. Alfa 147 nije baš povoljna za održavanje (mada ne znam u kakvoj si situaciji što se tiče toga), 156 isto, a ume da baš u tih par dana kad ti treba odluči da se podjebava. 307 isto nije proslavnjen po puzdanosti, 406 je mnogo bolji i pouzdaniji. Stilo je dobar, onda recimo Seat Leon / Toledo, Škoda Oktavija i sl.

Ovo mi je neka gotiva kad su u pitanju kola koja mogu da pariraju 147, ali da su pouzdanija:

http://pictures.trader.pl/eurotax/pictures/2/b8/30e3592362d8bf83e0618e3d510962c1.jpg

Manje više lepša verzija oktavije:

https://s3.amazonaws.com/static.carthrottle.com/workspace/uploads/garage/waof20jo-5379fe9b0481e.jpg

15. Ne može Stilo mrtvi valjat, a Alfa da ne valja, kad je isto auto tj. bolje nekoliko puta. Ne veli niko da je poznata kao pouzdano auto, ali će vala vršiti posao. Čovjek malo prelazi, ne znam isplati li se uopšte dizel.
    Ali Alfa je jebačka dosta (156 lično meni još više), povoljna cijena, lijepo se vozi, malo troši...

I Leon je strašno auto, posebno Kupra, nego skuplja. TDI, 150KS, ležanje top, ali i tvrd dosta.

16. Stilo ako nađe u dobrom stanju, ne treba da beži od njega, ali jbg, italijansko je to, ima svoje gluposti, ali su bar povoljni.

17. evo mog saveta thilmo, a da nije tojota: kupi auto koje ti se svidja kako izgleda. vozices ga par puta mesecno, poslednje sto ti treba da se zajebes pa kupis neku prakticnu grdobu dizelas limuzina karavan za na autoput prevoz robe, pa kad sednes u njega da se mislis koj kurac sam kupio ovu kutiju kad idem 2x mesecno do grada sa njom. posto je budzet oko 2000evra, racunaj i da moze da dodje do nekog servisa, kolko god gledao, ali ako auto ovako generalno ne skripi, ne dimi i ne curi ulje, neces ga mnogo izakati do naredne prodaje voznjom, samo ce malo izgubiti na ceni jer je starije.

tako da je svejedno koje uzimas, neces prelaziti nesto nenormalno sa njim pa da mora da bude vrlo pouzdan za na dugo.

18. e, i ako imas dete, pod obavezno kupi neko dobro sediste, i nemoj uopste da slusas ako ti neko kaze, ok je da sedi u krilu, kratko je i samo po gradu ili tako neko sranje.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.