Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Celt - glas razuma.
Jednom godišnje ulje, na tri godine gume, a makse, izdržaće to svako.
Dobar savjet celte. Ovako dobar savjet moze da dodje samo od nekoga ko je prosao sve to.
tek je novorođenče, za početak kad bude u autu ide u korpu i mora u krilo, sjedište tek kasnije za djecu
pa jbg, ja sam onomad tako gledao da bude isplativo kurac palac i na kraju sam ukapirao da ja necu ni 15000 da predjem godisnje, i na kraju kupim auto koji mi estetski najbolji, necu mnogo da ga izvozim da prepolovim cenu za 3-4 god.
Hvala ljudi. Mislim, ja planirao da potrošim toliko, videćemo. Al znajući mene kad budem otišao da kupim dodaću još malo, pa jos malo..kao ajde sve je to blizu. Skoro sam umalo pazario 407 lolo, da me kolega nije ubedio da mi ne treba, sad bi mi to bespotrebno skupljalo prašinu ispred zgrade.
e, ovakve budale nemoj da slusas, imas sedista za sve uzraste, za bebe ide obrnuto od smera kretanja. u krilu mozes da ubijes ili bas povredis dete bukvalno ako sa 20kmh udaris u nesto ili neko u tebe.
avetinjo manita, beba u početku ne smije da sjedi zbog kičme, vrata jer su ti dijelovi još u razvoju
takvi kao ti dižu tek rođene bebe bez pridržavanja njihovog vrata
ti si jebena budaletina
pitaj koga god hoces, ko stavi bebu od mjesec dana u sjediste, to dijete ce biti invalid
Ne troši velike pare na sedište, ne daj da te lože, možeš novorođenčetu da kupiš ne znam kakvo sedište, opet će da vozi ko retard
aj makaronac prestani da jes govna. imas sedista za malu decu sto ne mogu da drze vrat, imas i za vecu. ne mora neko mnogo skupo da se kupi, al u krilu se ne vozi dete, bukvalno je bezbednije u gepek da ga ubacis.
http://static4.consumerreportscdn.org/content/dam/cro/news_articles/cars/NHTSA-infant-seat-2.jpg
Ja bih poslušao Makaronca, ipak je on stručan čovjek i razumije se u đecu.
Da li je u tom uzrastu pogodno stavljati đecu u krilo, ako se ona istovremeno drže rukama za volan?
pa, jedino tako :)
Celt, ova beba ima min 2 mjeseca, sto znaci da je ojacalo i moze da se dize i bez pridrzavanja vrata
ovo je iz sistema kolica 3 u 1 i nije sjediste za dijete
http://www.mojabeba.hr/upload/images/modules/shop/products/original/9-cam-combi-familiy-djecja-kolica-3u1-boja-bez-372.jpg
ali novorodjence sa nepunih mjesec dana u sjediste staviti je apsurd
kako kad se porode zene, odmah svi sjedista iz bolnice i u auto?
da.
jel imas ti decu? nadam se da nemas, bolje za covecanstvo.
pojma ti nemaš brđane
ti si profil tipa koji bebama potura jastuk pod glavu
Ajoj al ste nalupali strašno.
ja vala nisam
i stojim iza toga da beba u prvim mjesecima ne smije da sjedi u tim tvojim sjedistima
vec treba da bude u lezecem polozaju zbog osjetljive kicme
Tek od 6-7 mjeseci
celt treba prvo da shvati razliku izmedju nosiljke i sjedista