Automobilizam

1. Bilo je masu onih Volgi što su se vozile po šinama, ne znam što Golf ne bi mogao.

2. Jbg ne moze vozac i nosac da bude ista osoba

3. To ti je Srbija, tamo odiru ljude od posla.

4. Idem sjutra na veliki servis, poželi mi srecu.

5. Kod onog u Budvu?

6. Ne, u PG, kod druga

7. moram da napišem nešto što me već duže vreme kopka

ovi vaši među-CG postovi uvek sadrže 30% konkretnog sadržaja i 70% nečega

nema sile da provalim o čemu se diskutuje bez čitanja barem dve strane, pa kako vas ne mrzi

8. Bolje da si novog uzo!
    Više ovog starog puna Podgorica, ko Golf 2 nekad.

9. nema sile da provalim o čemu se diskutuje bez čitanja barem dve strane

Do tebe je problem.
    Mi pametniji i viđeniji ljudi se međusobno odlično razumijemo.

10. nije preša, radjarde

11. Oće li te ispast djelovi preko 500?

12. GTD-ov gornji post: 90% - 10%

panijev post: 5% - 95%

13. Nadam se da nece puno preko 800

14. radjard, ja sam sa ovim crnogorcima imao problem da ih razumem i povezem sta razmisljaju i meni kad nesto pricaju, a kamo li da razumem njihove medjusobne razgovore, to nema smisla ni pokusavati.

15. paninaro
    Nadam se da nece puno preko 800

Golf 2, veliki servis za X6 ili povratna za Detroit, pitanje je sad...

16. Ovo što Celt kaže je zato što mi vazda baratamo stručnim terminima, ne umijemo da izvodimo objašnjenja za malu đecu.

17. Golf2 mi ne treba a sad kad smo u Nato karte ce jos da idu dolje

18. Za svaku vožnju od preko 5 sati samo Lufthanza dolazi u obzir.

Viđe li ono grdilo za off road u Weltauto?

19. Ne, daj link ako ima

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.