Automobilizam

1. Mislim da se nijeste razumjeli, nije glup celt iako mu svaki post vristi da jeste.

2. Imaš i auto-ležaljke, ne lupetajte. Postaviš bebu da leži. Da, vau, smislili su i to. Jebote, viš naprednog svijeta.

3. pa o tome pricam

4. kaže mi burazer da uzeo ovo za prevoz bebe

http://www.svezakucu.rs/www/pics/items/portal/big3/2647.jpg

inače to u krilu i sl je kažnjivo od strane saobraćajaca

5. Sig postoji korpa koju možeš pojasem privezati za sic i koristi se dok se dijete ne osamostali i počne samo okretati volan i dohvaćati pedale. Ja se razumijem u to.

6. Al pazi, imaš ove korpe za baš male bebe. A posle ono je stolica kao (čak u nekim kolima ima to ''ugrađeno'') i to valjda može duže, mada nije isto dete od 3 i od 9-10 godina dokle valjda moraju u tome da se voze.

http://rcdn.carreview.com/wp-content/uploads/2007/11/volvo_childseat11.jpg

ovaj neki fazon kao skrate sedište, mada ne znam sme li se to koristiti u srbiji jer stalno pričaju baš o posebnim stolicama za decu.

7. To imaju ovi taksisti u Njemačku. Što ne bi smio, fabrički je to namijenjeno prevozu đece i gotova priča.

8. kevina koleginica se porodila nedavno, konačno dobili dozvolu da idu kući (5 min autom), sedaju u auto mama, tata baba i beba mami u krilu posle nekih 150m ispred zgrade saobraćajne policije ih zaustavlja pandur i krene da piše kaznu zato što nemaju tu nosiljku za bebu. Ne jebe on 2% što su tek izašli iz bolnice, kad nekim čudom naleteo komandir, zavrno mu šljagu i izvinuo se za nesporazum.
    inače komandir je
    c r n a c
    р
    б
    и
    н

9. Ova ugrađena sjediša za djecu su u Volvu i Saabu, i imaju sertifikate kao i sva ostala dječija sjedišta tako da su dozvoljena.

10. Puštite siceve, no kad krećemo za Detroit?

11. Vi što vam smeta sig ne biste znali da ovako uparkirate ili biste odrali gume i felne pa poslije po sata nekako uspjeli.

12. samo izduvas gume i upada bez problema. a ne no me nauci kako da pravim zetone za fliper.

13. Mene je baš lijepo ovo što je izveo na šine auto, ne znam kome može da smeta osim gore navedenim ljudima.

14. šinogolf hahahahaha

15. Vlasnik pečenjare Dejan Jevtović (40) za agenciju Beta je izjavio da je radnik parkirao vozilo ispred prodavnice, pri čemu nije uzeo ključeve, i izašao da se preobuče kako bi iznio pečenu prasad i jagnjad.

"Poslije tri-četiri minuta se pojavio ispred prodavnice ali nigdje nije bilo vozila, jer su lopovi uspjeli da ga pokrenu i odu u nepoznatom pravcu a da niko od kupaca niti prolaznika ništa nije vidio", kaže Jevtović.

E vala su brzi, mora čovjek vazda na oprezu bit.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.