Automobilizam

1. Kolko je to u пришивачима?

2. murbi

Makarone sto sam Kostunica :) , bilo vec ovo a?

Jedno 3-4 mjeseca :D Bila rasprava, pa onda i reklama za taj Merc u Jurassic World (2015). Sve smo raspravljali o njemu i BMW-u :)

3. Какав је ауди а3? Чуо сам нешто да је лош мотор 20тди и да требам гледати 1.9? Гледамо ја и ћале типа 2007 годиште, међутим преочајна је понуда код нас

Колко се исплати то купити у иностранству?

4. Po meni je super auto. Ako sacekas jos god dana, mogu da ti prodam moj, do tad verovatno nece ni 100k na satu da ima. Doduse, benzinac.

5. http://www.polovniautomobili.com/auto-vesti/aktuelno/blokirano-izdavanje-uverenja-za-uvoz-polovnjaka.php

sad nećeš moći da uvoziš hheheeh

inače, dobar je auto, ja msm da u tim godištima valjda više nemaju problema sa diznama na 2.0 tdi

6. Moj komša prodaje a3 sedmo godiste 19jtd. 1900e.

Devedes sedmo doduse.

7. Snijeg <3

Ipak ne :(

8. A3 je top. 2.0TDI ima problem sa Simens diznama u Pasata i to BKP motor samo da ja znam.
    I obavezno S3 rešetku. Eventualno krov u crnu foliju ako nema panoramu.

9. A3 je vrh samo meni malo spičen jebaga. Totalno bih ga vozio od tih hečbekova.

10. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7111357/audi-a3-19-porche-bg

Данас ишао ћале овог да гледа. Свиђа му се брда, каже да је као нов и једино што је баш клот што се опреме тиче. Ваљда му је мајстор нешто причао да узме тај 1.9 тди али јебига избор на огласима је баш бедан. Ниједан нема шест брзина, темпомат, кожу/полукожу и слично. Шибер је на колима у србији изгледа мисаона именица... Покушавам да га убедим да нађемо негде неког еслајна и да је исти курац возио пола голфа или било шта ако ће да буде клотара хехе

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6547224/audi-a3-19-tdi-ambient

Овај се мени више свиђа, ем што има команде на волану макар ем што је ристајлинг али бога питај колико је ово прешло.

11. Imaš finih trojki kod nas u BiH, po povoljnijim cijenama.

http://www.olx.ba/pretraga?trazilica=audi+a3

12. Tuljane, uzmi A3 sa 4 vrata, to je flegšip!

13. али јебига избор на огласима је баш бедан. Ниједан нема шест брзина, темпомат, кожу/полукожу и слично. Шибер је на колима у србији изгледа мисаона именица... Покушавам да га убедим да нађемо негде неког еслајна и да је исти курац возио пола голфа или било шта ако ће да буде клотара хехе

to je zato sto sirotinja u srbiji nece da kupi "manji" auto sa ful opremom nego daj taj veci imam za njega nema veze sto nema el podizace i alu felne i sto mi nece ostati para ni ulje da mu zamenim

edit: doduse i inace su svabe u toj srednjoj klasi oskudni sa opremom jer su to automobili predvidjeni za bake i studente ali ovi koji stignu kod nas su bas ekstremi

14. Koja klotara, samo mu ratkapne fale.
    Slabo se cijeni oprema ođe, da nema uvoza sve bi se pištolji vozili lol.

15. Ne znam za vas, ja bih radije malo lošijeg polovnjaka sa ful opremom pa lagano popraviti šta ne valja i onda znaš na čemu si nego polovnjaka koji je ko iz fabrike a klot. Koji će mi kurac audi neki il mečka a obična sjedišta i kurbla za prozor. Pogotovo ako nema klimu, koji će ti auto ako ćeš se štekati za te stvari.

16. A koji to auto sada postoji bez klime i elektropodizaca?

17. I nerviraju me generalno ljudi koji svako malo drkaju oko auta, te farbaj, peglaj, obriši, usisaj, glancaj, ako čuješ neko lupkanje, vozi majstoru, kaži nešto lupka, kad će biti, kad završi dođi, plati i onda vozi dok opet ne prolupka. Ili ako hoćeš da znaš šta voziš uzmi i redom mijenjaj u zavisnosti od budžeta, kad sve pomijenjaš završiš posao.
    Ti si njega kupio, nije on tebe.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.