Automobilizam

1. Brate, juče se vozio u mečki E klasa w212, nema podizače. Naježio sam se.

2. Ionako je hladno sad ne otvaraju se prozori

3. gledam ovaj ba sajt, bukvalno su svi dizelasi... cemu toliko lozenje na nemacke dizelase, ne kapiram? jedino ako prelazis godisnje 100 000km pa da kao i ima neke ustede na gorivu, a i to sto je usteda jebalo se.

ozbiljno, sta je prednost dizelasa?

4. Ma to glupi bosančerosi kontaju manje troši, jebem li ga.

5. Na plin se kuva, na dizel se ore, na benzin se ćera.

6. Moje prefinjeno tijelo samo u kožne siceve śeda.

Skočimiš
    Ne znam za vas, ja bih radije malo lošijeg polovnjaka sa ful opremom pa lagano popraviti šta ne valja i onda znaš na čemu si nego polovnjaka koji je ko iz fabrike a klot. Koji će mi kurac audi neki il mečka a obična sjedišta i kurbla za prozor. Pogotovo ako nema klimu, koji će ti auto ako ćeš se štekati za te stvari.

Glas razuma. 21. vijek a vrćeti prozore na kurblu.

7. Što fali dizelu, Celte? Ušteda samo takva.

8. Ma ne fali nista, ok je, samo mi nije jasno sto ne postoji audi a3 ili a4 benzinac, nigde na oglasima na balkanu :)

9. 40% u proseku razlika u potrosnji dizel-benzin, ja ne znam kome ovo ne igra ulogu?

10. Because of sirotinja. Ko će sipat 10 litara kroz grad, nek se nagrebe za dizel najmanji, kurble na prozore i top.

11. 87 centi dizel u CG. Benzin 95 1.06, a 98 mislim 1.1 euro. Pri registraciji se to ne gleda, samo kubikaža i snaga.

12. Ma isto vam izađe, generalno je skuplje održavati polovnog dizela i to je činjenica. Sto kuraca ode na njemu kako hoćeš. I taman što uštediš na gorivu vratićeš u servis i eto. Samo što je bolje rasporediti pare, malo daš naftašima, malo serviserima, malo auto-dijelovi, razvijaš privredu, kad voziš benzinjaru samo naftaš uzima.
    A i sad sa ovim modernim dizelima što se ponašaju isto ka benzinci, malo teža noga i potrošiće i on koliko hoćeš goriva.

13. Il kupiš S8 pa ugradiš plin. Pa te kune otac kući kad dođeš jer sramotiš familiju.

14. Ljuđi, kupite Pasata dizela ko ja. Nedoder auto. Skoro ko Golf 2.

15. Ovde dizlo skuplji.

16. Kupite mečku, ne serte. W124 e klasa neuništiva. Još karavanku, pih! Tamo neko 93. godište.

17. A jbg, mada gledam u švedskoj dosta dobro opremljena kola uzimaju. Volvo S40, 96' godište, ima šiber, sva 4 elektropodizača, klimu, ali opet, usrano u fazonu, 1.6 benzinac u njemu. Nije loše sa 105 ks, ali opet, valjda imati više.

18. Xenon, kožni sicevi, navi, 18-ice, jebeš sigurno đe god se pojaviš.

19. Не јебу кола него курац

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.