Automobilizam

1. i cisto da dodam, 1.9 ima oko 110ks. ja imam benzinac sa 120ks, i otprilike je na limitu sto se snage tice, za tezinu (mada ja i nisam neka lozana povodom toga, tako da sam namerno uzeo slabiji). neces moci bas mnogo da se kurcis, ako si to planirao :)

ide do 160-170 bez neke velike buke, moze dugo da se vozi, (ako ima 6 brzina) ali nema izivljavanja na semaforima i tako to.

2. Ima plivajući.
    A DPF nikakva razlika nije. Ako voziš dosta u grad nagaziš dobro i pročisti se, eto možeš skinuti ako strecaš od njega.

3. уосталном заболе ме курац шта узима и како узима, споља има затамњена стакла и фелне 17 са нископрофилним макар ће ми кита бити пар пута попушена тоје сјајно а онда када себи будем узимао кола мораће се имати опрема дојаја

4. A jbg, bolje da je klot i da sve radi dobro na njemu, nego da je prekrcan opremom i da mu nešto crkava stalno. Jedan bivši kolega ima Lagunu 2, 2.2 dci sa ful opremom, znači nema šta nema, initiale paris oprema. Ne zna se šta više drka, dal motor, dal te komponente opreme, a auto kupljen za 70 000 km na satu, kupio ga od rođaka nije da kažeš neka izakana drešina.

http://i705.photobucket.com/albums/ww59/piotrekpbfish/Laguna/9.jpg

5. Mrzi me da čitam. Tuljane pazi sa tim jbg. Pasat od 2007 npr 1.9 ne košta 2 dinara. 2.0 jebe

6. 17-ice dosta uvećavaju polni organ, ali 18 je 18.

7. Na BMW jedan imah grijanje volana.
    IMA LI DALJE?
    Oprema rulz.

8. ма и моји воле добру опрему, на сваким колима до сада смо имали све од опреме, него јебига сада је мали избор а и боље да изаберу механички чист ауто него да се дркају и са механиком и са опремом шазнам њихова кола нек раде шта оће

9. Ne znam za vas, ja bih radije malo lošijeg polovnjaka sa ful opremom pa lagano popraviti šta ne valja i onda znaš na čemu si nego polovnjaka koji je ko iz fabrike a klot. Koji će mi kurac audi neki il mečka a obična sjedišta i kurbla za prozor. Pogotovo ako nema klimu, koji će ti auto ako ćeš se štekati za te stvari.

Ja ovo pokusavam da utuvim ljudima u glavu godinama.

Kilometraza/godiste i oprema najbitniji sve ostalo moze se sredi cas posla cak i blok motora mozes da promenis i ceo set menjaca a ne limariju ili tako neku glupost.

10. Мени опрема не значи много, доста ми клима и то је то. Скромност је врлина

11. UBAČI KADICE!

Za E klasu ovu novu neka oprema.

Options list:
    - Air Body Control (€2,261 / $2,467), with multi-chamber air suspension, a first in the segment.

- Driving Assistance Package (€2,261 / $2,467), with Drive Pilot, Active Lane Change Assist, hands-off warning, active emergency-stop assist, Distance Pilot Distronic, Speed Limit Pilot, Active Brake Assist with cross-traffic function, autonomous emergency braking at the tail end of traffic jams, Evasive Steering Assist, Active Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist and Pre-Safe Plus.

- Driving Assistance Package Plus (€2,856 / $3,116) that adds the Driving Assistance Package features and the Pre-Safe impulse side, a system that moves the driver or front passenger away from the danger zone, in a sideways direction by way of precaution, if a lateral collision is detected.

- Remote Parking Pilot, the feature that allows the vehicle to be maneuvered in and out of parking spaces and garages via a smartphone app, part of the Mercedes me connect services and offered in combination with the Parking Package (€1,725.50 / $1,883) and Keyless-Go (€833 / $909) or the Keyless-Go Package (€1,439.90 / $1,571) and Comand Online (€3,272.50 / $3,570).

- Digital vehicle key (€119 / $130), available from June, which uses NFC (Near Field Communication) technology and allows the driver's smartphone to be used as a key.

- High-Res MultiBeam LED Headlights (€2,350.50 / $2,564), each with 84 individually activated high-performance LEDs.

- Wide-screen cockpit with the individually configurable double display (€1,011.50 / $1,104) and Comand Online multimedia system (€3,272.50 / $3,570), which is the world's fully integral Car-to-X solution, mobile phone-supported exchange of info with other vehicles that allows the driver to receive an early warning than previously in the event of imminent danger, such as broken down vehicle at the edge of the road, heavy rain, black ice and others.

12. Još jedna surova prevara.
    https://www.youtube.com/watch?v=mxr83Vkrh00

Nevezano za reklamu, blam me obuzme kad vidim ljudsko biće a da ne zna voziti/parkirati prikolicu u rikverc. Fizika čista.

13. Ne znaju ljudi ni bez prikolice da voze u rikverc a ne sa prikolicom jbg. Danas sam crkao nekog dedu 5min da se uparkira pa sve izlazi idr iza kola gleda koliko ima i sve mi se izvinjava ja mu vicem ajde deda vise parkiranja manje izvinjavanja parkiraj to...prso sam.

14. Ja zbog takvih i sličnih obiđem masu žena na raskrsnicu i uključim se prije njih, profesionalna deformacija. Pola sata stoje.

EDIT:
    I poneke muškarce.

EDIT2:
    :D

15. Sreća sva Podgorica sad u kružne tokove, pa se manje primijeti kilavljenje.

16. Air Body Control
    High-Res MultiBeam LED Headlights

Ovo vrijedi svaku paru, ali svaku.

17. Preporuka za ok terenac do 6k maraka? Ne bih jake mašine, znači solidan potrošač i tako to. Ništa za lov i tako to, znači fensi da bude :)

Ne razumijem se puno u terence.
    Ovaj recimo kakav je?
    http://www.olx.ba/artikal/19436328/suzuki-vitara-terenac-djip-dzip-jeep-4x4/

18. Za te pare ti je kul taj suzuki ako je onaj bez krova da se malo segacis

19. To je 3k evra jel da? Za te pare i ne mozes mnogo sta da nadjes pogotovo ne fensi. Da ti treba za lov i picke materine pa da gledas tojote one jebu a ovo sminkersko nema za te pare da ja znam

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.