Automobilizam

1. Preskup.

Ove kratke vitare generalno do 4-5 hiljada vrijede. I da uzmeš trulu za 3000 kompletna limarija za nju je 1500 maraka sa sve farbanjem kod koga god da odeš (ja sam dvije sređivao). Ako baš hoćeš vitaru a Prnjavor ti nije daleko ima jedan čoek samo sa vitarama radi. Ima i sređenih i krševa i dijelova, šta god da ti duša ište. Samo i isključivo vitara.

Za 6000 maraka bih ti preporučio vitare 97. i 98. godišta, znači one serije prije grand vitare, isti je kvalitet kao grand vitara, unutrašnjost je potpuno ista a duplo jeftinije su. 5 vrata je zakon jer su ionako spičastije na zadnjoj klupi, one kratke su neupotrebljive nazad niti imaju gepeka (ima pola metra prostora). Ove sa 5 vrata imaju 60 cm prostora xD

Motori su izdržljivi i nepoderivi koji god da kupiš, ne troše puno (moja 2.0 TD intercooler je trošila 7-8 litara momačke vožnje), održavanje je od skora postalo jeftinije nego prije kad nije bilo japanaca pa se moralo naručivati iz Jokohame. Unutra su udobni i većinom imaju skoro punu dodatnu opremu (često fali klima, tj. skoro nikada nemaju klimu, tek od grand vitare) i zahvalno je auto do koske.

Ako ti nije puno da daješ dodatnih 1000 maraka solidarnog poreza na luksuz za registraciju onda je moja preporuka za te pare neki pahero 3.0 v6 pinin, em su šminka em su prejeftini jer ih ljudi prodaju zbog skupe registracije em čupaju zemlju. Ako imaš koga u federaciji registruješ na njega i normalna ti cijena bude. Dobar se pinin može naći za te pare. Ako traži preko 8500 za auto ispod 2006. godišta onda je to budala i bježi od njega.

2. Fronteru ne uzimaj, jesu onako lijepe možda ali su govna neopjevana.

3. Ne znam (grand) čiroki kakav je, ono fazon 94' - 96' godište ili nisan patrol slično godište.

http://ipocars.com/imgs/a/c/k/v/z/jeep__grand_cherokee_2_5_td_limited_1996_1_lgw.jpg

'vaki neki, nije valjda ni 2.5 td loš toliko.

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6895535/mitsubishi-pajero-sport-30-plin

ovja pajero sport mi je isto mnogo gotivan, njega sam provozao u par navrata sa placa, mnogo dobar i šmekerski auto, mada su mu kočnice malo slabije za moj ukus.

4. Čiroki je vrh ali ovaj stari troši kao kamion i skup je za održavanje, užasno skup, samo za ljubitelje. Jedino ako hoće ozbiljan off road da radi pa da uzme neki 5.2 V8. Ovi noviji su svakako bolji ali i duplo skuplji.

5. ДВА ГОТИВНА ЏИША КРИМИНАЛНА ТУЉАН АПРУВУЈЕ

УЗМИ ПАЈЕРА ЗЕЛЕНОГА ЗАТАМЉЕНОГА И СТАРТУЈ ЂЕЦУ ИЗ КРАЈА

6. Pajero ne da nije sminkerski nego je najtrve od svih trve dzipova

7. Dobro i g klasa je tu

8. Pa 100 mesta prazno pa rendz rover i x5 oa opet 100 mesta prazno pa onda ostali bilo kako

9. Svaki terenac je šmeksi sem santa fea i džimnija.

10. I onih x6 i mercedesove kopije toga, to je preružno i gej.

11. Land Rover Defender kratki kabrio sa 2.5 Tdi motorom bi trebalo da dobijem na poklon.
    Ciroki su lepi, kvalitet je kurcina, Pajero dobar ako mu nas neki strucnjak nije rasturao lokomate na prednjoj osovini, ako jeste bezi od njega.

12. Čiroki je kerov kurac klasičan

13. Održavanje ko za Bentlija majku im jebem američku

14. 1,9 benzin je smeće najobičnije, ovi ostali sve zavisi od pojedinačnog automobila, može da bude dobar a može da bude i totalni poremećaj. Generalno elektronika pravi smetnju užasno, pobenave sami od sebe, počne da štuca, spušta prozore, ugasi auto, neće dupali i tako. Treba znati dobrog električara.

15. lololo sličan opis koji mi je ujak dao za ksantiju hahahaah

16. skocimise smeksi nije isto sto i sminkerski, sminkerski je x6 a smeksi je x5, nitro je smeksi a panda 4x4 sminkerski...

za ovo drugo sto si rekao u vezi x6 end kompani se ne bih mogao sloziti vise

17. Džipovi ti su za likove kojima fali hormona muških.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.