Automobilizam

1. Бохор
    Ma kad redukuje ide on

Sa toliko kila i tolikim gumama ne ide on niđe pa da ima i ručno sklapanu redukciju.

2. Hahaha rekao si kao onaj Crnogorac za Dnevnjak neće ona niđe XD

3. Al ja sam ubeđen da ovo kako tako funkcioniše ozb

4. Brate, nema veze, Mečku ionako voze penzioneri iks de.

5. Ima li đe ovuda da se uzme jelkica što na kožu miriše (da se zna da je bubble gum najjača, no eto...)?

6. Ma ja iz iskustva velim da takvi motori ne mogu da izvuku toliko teško auto kroz snijeg ili blato. Eventualno sa voltyre kramponkama kroz nizak snijeg pa i nekako ali na blagim brdima. Al onda ne možeš po ledu, jebaga svetac xD

7. Jbg 125 konja, valjalo bi jače, staro je to i teško...
    BFG all terrain odlična guma meni se čini.

8. Таман посла, види овом ламбу све испала црева брате џД

9. Ljubomoran si na sve što nije Citroen.

http://www.kurir.rs/vesti/beograd/unistila-ih-vatra-cak-9-automobila-zapaljeno-juce-u-beogradu-evo-zasto-clanak-2102897

Dosta zavisi od toga koje je marke automobil. Naime, automobili francuskih proizvođača su skloniji tom problemu da se lako zapale

xD

10. Какав национализам, страшно

11. Uzmite ovo u obzir kad kupujete auto iks de.

12. ух сутра се ћера аудиј код мајстора и пазарује ако је све океј. Колико прогнозирате да ће моја кита бити лизнута у наредних пола године? Црвени аудиј, фелне 17, затамњена стакла

13. ostaces na 0, ne jebe auto nego samopouzdanje

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.