Automobilizam

1. бохоре хвала на подржци, радујем се новим сексуалним искуствима

2. апдејт

ауди није купљен, оћеран је код мајстора и фалило му је осамсто гована. Притом је цео ауто фарбан? А овај мајмун што га продаје до јуче причао како је ауто савршен курацпалац, хтео у општини да овери шта све гарантује... Углавном потрага се наставља

3. E jbg, dobro kad imas majstora :) . Drugar kad kupovao kola u Bugarskoj gde je haos jak, gledamo golf 4 gt, oko 600-700e ispod cene, perfektno izgleda spolja itd, drugar koji se razume pogleda malo kaze gonimo se odavde, spojen iz 2-3 auta, pop nitne i ostala sranja

4. a jbg braco, gledaju da vam uvale
    nece vam reci e ne valjaju mi kola, idi kupi ona tamo
    idu pa dok ne prodje
    nije proslo kod vas, proce kod nekog nesrecnika

5. и још као ми гледамо купљен коднас, одржаван у поршеу први власник бла бла када оно курчина шесто ствари фали. Углавном мораће се нештои довући из иноземства изгледа

6. сјебане кочнице, једва пали и не држи на добрим обртајима, пливајући замајац мора да се мења, сјебана фарба на хауби, цео је фарбан (вероватно са разлогом неким)

7. Dizne i pumpa gube pritisak?

8. I kako sjebane kočnice?

9. Otkud znam ja xD, može da bude još gomila stvari (skupih) sa kočnicama i pratećim stvarima.

10. E, jebiga, baš sranje.

11. Možda su kočnice sjebane tako što je kudravi pelikan ušao u disk i tamo se razmnožio?

12. Pa dobro seri sad ako ti se sere. Mislio sam dal su pločice, dal su diskovi, dal je možda i kočioni cilindar itd. Kolega platio za Lagunu 2011. godište skoro 500 eura zamenu kočionong cilindra.

13. A slusaj murbija besvija pop nitne. A ne lupaj gluposti da te zamolim.

14. Čuš kočioni cilindar 500 eura. Da nije u marke to?

A pogodi pošto je za A3 taj 2008. godište?

15. A slusaj murbija besvija pop nitne. A ne lupaj gluposti da te zamolim.

Nije svak ka ti da to temeljno uradi, no se sirotinja snalazi, žvakom bi sastavljali da mogu.

16. To se prosto ne isplati. I sam znas koliko kosta sastavljanje, to.radi samo meraklija koji je vezan za auto i zeli da ga sacuva. A da neko to radi sa bi ga jeftino prodao je prosto glupost.
    Dio likova koji dolaze na ovu temu bi poveo kola kod majstora i da ih uzme nova iz salona. Ajd sto moramo da ispostujemo Boksera, Barona i ostale, ipak su oni zasluzili da pisu budalastine ovuda a murbija vala trpjet ne moramo.

17. Kudravi pelikan hahahahahaha

18. Okle znaš, možda tako u Bosnu prave auta ???

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.