Automobilizam

1. бохоре хвала на подржци, радујем се новим сексуалним искуствима

2. апдејт

ауди није купљен, оћеран је код мајстора и фалило му је осамсто гована. Притом је цео ауто фарбан? А овај мајмун што га продаје до јуче причао како је ауто савршен курацпалац, хтео у општини да овери шта све гарантује... Углавном потрага се наставља

3. E jbg, dobro kad imas majstora :) . Drugar kad kupovao kola u Bugarskoj gde je haos jak, gledamo golf 4 gt, oko 600-700e ispod cene, perfektno izgleda spolja itd, drugar koji se razume pogleda malo kaze gonimo se odavde, spojen iz 2-3 auta, pop nitne i ostala sranja

4. a jbg braco, gledaju da vam uvale
    nece vam reci e ne valjaju mi kola, idi kupi ona tamo
    idu pa dok ne prodje
    nije proslo kod vas, proce kod nekog nesrecnika

5. и још као ми гледамо купљен коднас, одржаван у поршеу први власник бла бла када оно курчина шесто ствари фали. Углавном мораће се нештои довући из иноземства изгледа

6. сјебане кочнице, једва пали и не држи на добрим обртајима, пливајући замајац мора да се мења, сјебана фарба на хауби, цео је фарбан (вероватно са разлогом неким)

7. Dizne i pumpa gube pritisak?

8. I kako sjebane kočnice?

9. Otkud znam ja xD, može da bude još gomila stvari (skupih) sa kočnicama i pratećim stvarima.

10. E, jebiga, baš sranje.

11. Možda su kočnice sjebane tako što je kudravi pelikan ušao u disk i tamo se razmnožio?

12. Pa dobro seri sad ako ti se sere. Mislio sam dal su pločice, dal su diskovi, dal je možda i kočioni cilindar itd. Kolega platio za Lagunu 2011. godište skoro 500 eura zamenu kočionong cilindra.

13. A slusaj murbija besvija pop nitne. A ne lupaj gluposti da te zamolim.

14. Čuš kočioni cilindar 500 eura. Da nije u marke to?

A pogodi pošto je za A3 taj 2008. godište?

15. A slusaj murbija besvija pop nitne. A ne lupaj gluposti da te zamolim.

Nije svak ka ti da to temeljno uradi, no se sirotinja snalazi, žvakom bi sastavljali da mogu.

16. To se prosto ne isplati. I sam znas koliko kosta sastavljanje, to.radi samo meraklija koji je vezan za auto i zeli da ga sacuva. A da neko to radi sa bi ga jeftino prodao je prosto glupost.
    Dio likova koji dolaze na ovu temu bi poveo kola kod majstora i da ih uzme nova iz salona. Ajd sto moramo da ispostujemo Boksera, Barona i ostale, ipak su oni zasluzili da pisu budalastine ovuda a murbija vala trpjet ne moramo.

17. Kudravi pelikan hahahahahaha

18. Okle znaš, možda tako u Bosnu prave auta ???

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.