Automobilizam

1. Do 5 vala, preko je puno baš.

2. Novi se prodaju sa 1-5km. Prodaju se i do 200-300km kao novi, ali su obelezeni kao salonski automobil (koriscen za probne voznje ili ko zna za sta). Oni su malo jeftiniji obicno.

3. Vazda!

Kakav je Fokus RS, moram pod hitno uzeti jedan kad izađe.

4. ovo RS je skracenica od Republika Srpska

5. Predomislio sam se, ipak.

6. Ford Mondeo, zašto je jeftiniji od konkurencije iz klase? Molim objašnjenje.
    Ovaj model

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/62/Ford_Mondeo_front.JPG

7. Kako dobar Getei u PG na prodaju, zaljubio sam se.
    Kriminal ako uzmeš Getei sa štofom samo :(

8. Kako je grdan, besvija.

9. Ne fali mu nista ne zaj

10. Znaš li koliko baba iz Engleske ovo vozi?

11. Šalim se, baš je top.

12. Nema bez BMW-a. Njega uzimam ako mi Getei prođe.

13. Ford Mondeo, zašto je jeftiniji od konkurencije iz klase? Molim objašnjenje.

- Javlja se rđa sa unutrašnje strane vrata, rubovi isto.

- Problem sa izduvnom granom kod benzinaca (ako se ne prepozna problem odmah napravi totalku motora).

- Plivajući zamajac i dizne kod tdci motora.

- Problemi sa ECU, centralnom bravom i uopšte komplet elektronika.

E sad, slične probleme ima i Vektra B, pa sam se ja lepo navozao i nisam imao nikakvu frku sa njom a vozio sam je skoro godinu dana.

14. Hvala Miki na odgovoru :)

15. E moraš FlashLube imati ako ćeš plinaša.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.