Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ovo nema svaki dan jbg.
Moraće se u Hrvatsku ići na kraj. Vala sranje što ođe ne otvore, sig bi i manje ljudi vozilo preko 100 kroz grad.
Сутра увече креће ћалац за Оландију па ћемо да видимо са чиме ће да се врати. Хммм он гледа само ова кола што имају римувабл ват, илити где може да се одради повраћај пореза.
Хмммм шта фали са тим што су кола за експорт брт?
Ne znam, ali uvek treba biti oprezan sa tim, uvek ima razlog.
Ево како ствари стоје
фаворит број један
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=221808237&vatable=true&fuels=DIESEL&scopeId=C&climatisation=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&zipcode=&isSearchRequest=true&categories=SmallCar&categories=Limousine&categories=SportsCar&adLimitation=&maxPrice=8000&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14&pageNumber=1&action=eyeCatcher
фаворит број два
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=220667310&vatable=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&zipcode=&isSearchRequest=true&adLimitation=&categories=Limousine&categories=SmallCar&categories=SportsCar&fuels=DIESEL&interiorTypes=LEATHER&interiorTypes=PARTIAL_LEATHER&interiorTypes=VELOUR&interiorTypes=ALCANTARA&interiorTypes=OTHER_INTERIOR_TYPE&climatisation=&maxPrice=8000&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14&pageNumber=1
Добре стране првог
2.0 мотор, више коњића, грејачи седишта, паркинг сензоре, годину дана млађи
срање је што нема тачскрин али ваљда и овај пиколо екран има навигацију
Добре стране другог
Алкантера и тачскрин, све остало нема јебига
углавном јебе ми се за алкантеру и тачскрин. Мени се више свиџа овај први на првом месту због љућег мотора. Лако ћу ја после тачскрина препаковати
uzmi audi jbt, isto je ko golf samo 20x lepse
mislim, ako oces da jebes sautom. golf tipicni auto za tvog caleta, ne za tebe :)
mada, cini mi se da on kupuje, tako da jebi ga.
Да најновији а3 јесте, међутим овај што смо ми гледали изгледа исто као и а3 из 2004 фазон.
Никако нисам успео ћалета да се узме голф ГТД јбг :( са њим би мало више јебао
pa to ti je i fora sa malo boljim markama jbt.
tac skrin ti ne treba, ko ce da drka prstima po ekranu dok vozi... jedino ako ima navigaciju. ako nema onda ti je lcd ekran samo estetski detalj ko krst na retrovizoru
Brate, što će ti Audi ako ćeš u njega prozore da kurblaš ka sirotinja.
I Golf je topčina. Ima dobru opremu, dvoje vrata, ako oćeš još ljuće staviš GTI branike, masku, led farove...
ja koliko znam ima da se kupi audi i sa podizacem prozora... to sto ne kupi golf ne znaci da mora da kupi audi iz '89
Celte oli da ti nacrtam...
Audi skuplji od Golfa => po cijeni ovoga Golfa Audi će biti pištolj, ka što je i okačio oglas prije.
ма и аудији су већином клотаре исто ко и голфови. Ова два имају саааасвим фин ниво опреме.
ГТД колко коштају гтд или гти браници?
Такође шта им који курац представља ознака ГТ?
sta da mi crtas koj moj. naravno kad kazem da uzme audi znam da ce malo skuplji da bude od golfa, za istu opremu, i to je zato sto ne izgleda kao dedin auto.
jbt kad si vec resio da se iscimas do nemacke da kupis auto, dal je velika razlika dal je 8000 ili 9000evra?
Ču li ove legende xaxaxa
mislim ako cemo da kenjamo o opremi, moze on i skodu oktaviju da kupi sa vise opreme, i to je isto ko i golf mislim. i seat leon.
sta oces gtd... golf je dobar auto, ali ako bi taj auto poredjao po estetici islo bi a3, leon, golf, skoda.
ispod je manje-vise isti automobil mislim