Automobilizam

1. Gledaj Tuljane na oglase ako ispane đe, ja nađoh 50 eura masku GTI. Mislim da štopovi bijahu 200-250 led oni prejebački.

2. A GT neki paket oprema + motor određeni sig. Kod petice je npr. GT je onaj sa drukčijim branicima, tipa GT TDI 170 što će sig biti kandidat za moje sljedeće auto.

3. Ма у оба ова је опрема хит, не можеш ништа боље наћи осим евентуално шибера?

Успут октавију већ имамо, шазнам поприлично је клот унутра - не може се поредити са овим голфом.

Притом голф 6 са двоје врата уопште не изгледа нешто више ђедовски од а3

4. Ima brate oprema raznih, samo para treba, ali u ova dva su fine vala.
    A3 je prejebački sa troje vrata, u S stilu kad je, Sportback onako, ali su popravili stvar na ovaj novi.

5. а3 са пет врата је официјални ауто баварских баба и ђедова. Само са двоја врата долазе у обзир

6. а3 са пет врата је официјални ауто баварских баба и ђедова.

jeste pomalo, iako vozim. ali golf je isto to x 10, nemoj se zavaravati :)

7. а3 са пет врата је официјални ауто баварских баба и ђедова. Само са двоја врата долазе у обзир

Upoznati smo sa tim iks de.

8. Nemoj tu priču, Celte, ko je kupio crveno vozilo od babe, ti ili ja?

9. pa to i kazem jebote jel citas... poenta je da je golf jos vise. audi je zato sto penzioneri ovde vole pouzdanost golfa a imaju para da ne voze golfa pa kupe audi :)
    golf je za siromasnije penzionere :)

10. ух свиџају ми се оба ова голфа

http://www.volkswagen.de/content/medialib/vwd4/de/dialog/pdf/style_sondermodelle/style_sondermodellekat/_jcr_content/renditions/rendition.file/style_sondermodelle_kat_20101200.pdf

ово им је нека специјална серија онај први, има чак и прскалице за мушице на фаровима

11. Neka, Celte, zna se čije je auto baba vozila!

12. BMW karavan se treba istrijebiti!

13. Moj brat uze F10, sve ful, xdrive, kad ono karavan. I 525 dizel jbg.

14. Sta ti je Svajcarska, i penzioneri voze kola

15. a ovaj forester nigde nisam video toliko cesto ko u svajcarskoj... provalio sam da imaju paket koji se zove swiss za forestera, a svajcarski penzioneri imaju fetis da kupuju domace, pa mislim da podsvesno uzimaju bas taj auto.
    zajebali ih japanci, dobar marketing.

16. Mada mene nijesu karavani za prave penzionere, no za one od 40 godina mršave žute papučare sa džemperom i košuljem sig, što lutaju stazama punim trnja tražeći dublji smisao života.

17. Forester je do jaja kvalitetan auto, mislim da je u top 10 auta od kojih se vlasnici najteze rastaju. Ali objasni ti to balkancu

18. Vazda su bili ti posebni paketi za Švajcarsko tržište, i ranije 80-tih i 90-tih, strožije su i norme zagađivanja za Švajcarsku bile. Imao sam ja Golfa Plus Ultra Švajcarac isto.
    I oprema. Mislim da su se dvojke sa električnim šiberom u Evropi samo tamo prodavale, mada nijesam 100% siguran.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.