Automobilizam

1. Pa time dolazimo na to da je Gtdu teže da pazi da ga Milov sin ne pregazi sa X6 nego tebi

2. Celte vožna po Minhenu je 7 puta lakša nego po Bgu npr.

u nemackoj je bolje nego ovde, sire su trake i manji saobracaj, jer ima vise puteva. bar sto sam video. svajcarska je tu negde, ali su svi dosta blize oko tebe. italija je najgora sto se toga tice, i tamo recimo oko milana, rima tako to, dok je spic, treba dobro da znas kuda ides dosta unapred, i nije bas lako da stalno pratis sta je oko tebe na tim ukrstanjima, kao sto vi pricate o idealnom slucaju kad je sve zlatno i svi postuju pravila, jer je guzva i svi se zure.

3. Xaxaxa Celt napravi nauku oko vožnje. Vidi se da je baba xD
    A u Italiju je dobro mene, najviše liče nama. Na zapad voze najčešće po ograničenju i to je to.

4. sto ne kazem da nije u bg, isto je sranje manje-vise, samo ipak manje automobila.

5. Celte, jesi kad bio u gužvu u Kairo?

6. Шта фали мени је драго што су се момци снашли. Ушли у лову може се и шпарати све кул:) мало виде света путовања зезања журке:) али што не мења факт да не смеју да пуштају муда ни на интернету јел јасно

7. Ne brt, na osnovu toga što odbijamo prijateljstva na Fejsu, a opet nas dodaju, to nam imponuje i posle mi sujetni jbg

;o€ natnat brkati gastos smajli

Ok i Luks je degen zapravo, sposobnost smislenog razgovora - nula.

8. A i ne verujem da sam te ikada dodao na fejsu.

9. Razlika izmedju dobrog i lošeg vozača i jeste u tome sto dobar zna gde će dosta unapred. Kao šah, dobar si koliko poteza predvidiš.
    I reći ću ti još šta umem, ako za 5 sekundi pogledam 3 puta u retrovizor jako dobro sam stvorio sliku u glavi kojom brzinom ide auto koji vidim i gde će itd. To isto umeju svi ovde koji ti kažu da se ne okreću preko ramena. Eto, pa da se izljubimo

10. reci mi gdje se nalaziš na putu i za dva sata ću te prestići bilo gdje da se nalaziš

11. Kako to misliš degen a Dr je? Zar sa time ne može anulirati kojekakve sujete?

12. Niste vi nikad ćerali suzuki samuraja Doboj-Paklenica-Brezici-Zečji krst-Kraljica-Brezici-Preslica-Gostilj-Grebić-Jošava-Doboj tako da ste nubare najobičnije za vožnju.

13. Makaronac
    reci mi gdje se nalaziš na putu i za dva sata ću te prestići bilo gdje da se nalaziš

Hahaha

14. deky_aod

A i ne verujem da sam te ikada dodao na fejsu

Dvaput brt. Pokušao xd. Sad bih rekao da se ovo što si zaboravio u psihologiji zove suppression ali neću vidim nekim smeta obrazovanost pa da ne budu utrujl se poy

15. Лукић
    Kako to misliš degen a Dr je? Zar sa time ne može anulirati kojekakve sujete?

Ne brt, može i ne mora ponekad da ti se digne tuki zbog toga ali anulirati činjenicu da te random Semberac nabijao u ranac kada mali bio si i da mrziš sve sem sebe - ne može brt budi realan.

Dvaput brt. Pokušao xd. Sad bih rekao da se ovo što si zaboravio u psihologiji zove suppression ali neću vidim nekim smeta obrazovanost pa da ne budu utrujl se poy

E i Shomy23 mi isto to rekao kao ja ga dodao škk?

16. Niste vi nikad ćerali suzuki samuraja Doboj-Paklenica-Brezici-Zečji krst-Kraljica-Brezici-Preslica-Gostilj-Grebić-Jošava-Doboj tako da ste nubare najobičnije za vožnju.

Najjači put je bio stari Trebinje - Herceg Novi ako si išao, uh <3
    Sad je proširen, nije to to.

17. Đe nisam... Vozio jednom 8 sati, al reko da spičimo i to, 2 je ujutru, naišao autobus dozdo, ukočio sam na metar i po od njega, tresao sam se sat vremena. Nemaš kuda.

18. I reći ću ti još šta umem, ako za 5 sekundi pogledam 3 puta u retrovizor jako dobro sam stvorio sliku u glavi kojom brzinom ide auto koji vidim i gde će itd.

1 sekunda (pogled u retvorizor) - Hm, golf dvojka podignuta mu vrata u gepeka, iza mene je 20-tak metara.
    2 sekunda (pogled napred) - Idem 80 znači i on ide oko 80 na sat, gde li ide.
    3 sekunda (pogled u retvorizor) - Nosi šubaru, i lik pored njega nosi šubaru, u jebote šta ih je u kolima.
    4 sekunda (pogled u retvorizor) - Je l' on to mene zaobilazi? Je l' lud?
    5 sekunda (pogled kroz levi prozor) - Šta to piše? " R-A-V-N-O-G-O-R-S-K-I POKRET KRAJINE", au danas je ravnogorski sabor.

19. Deki brt, nisam ja sa Sembercima odrastao, a i da jesam nisu mogli da mi diraju ranac jer sam u osmom bio već 185. Ne mrzim ljude sem srkija i Semberaca generalno, sry ako je neko sad prozvan xd

Ovako kad me napadne vas više ko hijene malene lava, jbt baš se osjećam kurčevito, imponuje ljuto. ;o) Dr Kelte, da li i Vi se tako osećate?

20. I reći ću ti još šta umem, ako za 5 sekundi pogledam 3 puta u retrovizor jako dobro sam stvorio sliku u glavi kojom brzinom ide auto koji vidim i gde će itd. To isto umeju svi ovde koji ti kažu da se ne okreću preko ramena. Eto, pa da se izljubimo

pa jebote ja i ne pricam da gledam non stop iza sebe, mozes i da pogledas orginalni post, samo sam reko da nisam kapirao sto se to uci, al sam video kasnije da postoji situacija gde nije lose da se pogleda preko ramena pre prestrojavanja (ne nazad, do 90 stepeni), al vi ste se nalozili da lol celt nub lol, pa sam resio ajd da se svadjam kad se loze majmuni.