To ti i kažem pseto, moj kum je uzeo tu Oktaviju i auto je čista perverzija gledano iz ugla praktičnosti i onoga zašta je auto i namenjen. Na žalost ne mogu da ti kažem neku sumu pošto supruga i ja tek treba da pravimo neke kalkulacije, ali kapiram da nećemo preći (tačnije nećemo imati) više od nekih 4000 jevreja. Za sada tako stoje stvari po ptianuu novca.
Bohore iskreno, ne sivđa mi se taj Stilo sa petoro vrata mater mu jebem. Ružan mi sve mu jebem, mislim ne toliko da ga ne bih kupio, ali mi generalno ne bi bio prvi izbor.
Bohore gađaš me sa ovim BMW-om pravo u srce, ko da znaš šta volim. Ipak,mislim da on nije realna opcija, kao ni mečka pošto kapiram da je održavanje zahtevnije po pitanju love
Alfa je takođe dojajna, a Golf jebeno ne dolazi u obzir pa makar dete vozio na biciklu. Kenja mi se više od Golfova.
Pa napiši Pasat jebote patak, nisam baš toliko verziran.
Folksvagen ulazi u kombinaciju, samo da ne bude Golf. O tom potom planiramo i drugo dete, tako da bih odmah kupio veći auto od Golfa 5.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://static.classistatic.de/imagegallery/volkswagen/bora/volkswagen-bora-vag_bor_98_4t_3.jpg
Stilo? Auuuu
Miki pasat-oktavija 3 soma razlike
To ti i kažem pseto, moj kum je uzeo tu Oktaviju i auto je čista perverzija gledano iz ugla praktičnosti i onoga zašta je auto i namenjen. Na žalost ne mogu da ti kažem neku sumu pošto supruga i ja tek treba da pravimo neke kalkulacije, ali kapiram da nećemo preći (tačnije nećemo imati) više od nekih 4000 jevreja. Za sada tako stoje stvari po ptianuu novca.
Možeš bolje za 4 k
Pa i kapirao sam da trazis auto sa dobrim odnosom cena-kvalitet-prakticnost-da nije ruzan ko kurac-jeftino odrzavanje a to je oktavija jbg.
Ako uzmes stila ne poznajemo se vise xd
Stilo bije 700 k sa jtd motorom
Bohore iskreno, ne sivđa mi se taj Stilo sa petoro vrata mater mu jebem. Ružan mi sve mu jebem, mislim ne toliko da ga ne bih kupio, ali mi generalno ne bi bio prvi izbor.
Al sa 4 k
E39
5,5
156 :-D
Golf 5
C klasu staru
Da da da najbolje alfu da uzme pa da gleda dal da proda nju il bebu jer za oboje da ima nece lol
5,5 moze jbg
Coa a žena će ga voziti puca mu kuratz
Golf 5 ako misli da opet menja auto kad dobije jos jedbo dete
Bohore gađaš me sa ovim BMW-om pravo u srce, ko da znaš šta volim. Ipak,mislim da on nije realna opcija, kao ni mečka pošto kapiram da je održavanje zahtevnije po pitanju love
Alfa je takođe dojajna, a Golf jebeno ne dolazi u obzir pa makar dete vozio na biciklu. Kenja mi se više od Golfova.
EDIT: Šta je 5,5 koji kurac?
EDIT 2:
Hahaha znao sam da će neko da me načeka.
Pa ne kvare se jbg. Nije ni skupo održavanje. Mečka malo skuplja al ni ona se ne kvari
5.5 je Pasat
Pa napiši Pasat jebote patak, nisam baš toliko verziran.
Folksvagen ulazi u kombinaciju, samo da ne bude Golf. O tom potom planiramo i drugo dete, tako da bih odmah kupio veći auto od Golfa 5.
Kakvi Fijati i bakrači xaxaxa
Nije pasat, vw bora je, golf 4 sa gepekom većim bukvalno, isti kurac kao i oktavija.
edit:
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/pretraga?brand=211&model=2007&without_price=1&showOldNew=all
B5.5 je nedoder, ja vozim. I Oktavija je top, ogromni gepek ima, čak i da nije karavan.
Samo mi nekako Škoda nije za ženu iks de.
Seat Toledo
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/auti/seat-toledo-1.9-tdi-sport-slika-1622256.jpg