Automobilizam

1. da nisam lično prešao tim istim autom i motorom nekih pet hiljada kilometara, pa da mu verujem, može 5.5 na ravnom autoputu, 6.5 na ibarskoj sa mučnim preticanjem, po gradu ako je ispod osam, da pevaš :')

2. Oj lovačke xaxaxa

3. dobro, možda sam malo preterao, zavisi i kako ga voziš i kolko si na novom beogradu bez uzbrdica, al kod mene i mojih drugara i komšija sa malim francuzima niko nema tu mitsku potrošnju od pet litara po gradu

4. Radj, godinu dana je auto kod mene. Vozimo ga žena i ja, žena zapravo i više (bolji je vozač od mene, ima više iskustva) baš pratimo potrošnju prosto da bismo imali neku sliku koliko pije i nije prešao 5,5 litara. Kupili smo ga naravno polovnog, ali je bio dobro održavan. Kao što rekoh zaista nema razloga da lažem oko toga, litar ili dva me neće spasiti. Doduše ne spavamo u njemu.

5. Vozimo ga žena i ja, žena zapravo i više (bolji je vozač od mene, ima više iskustva)

Сад си га најебао кад крену да те прозивају познаваоци џД

6. Barone i to me zabole. Šta da radim, jedini imam dozvolu. Ćale, keva i sestra nemaju, ali je uvek bila frka sa lovom tako da sam prvi auto kupio tek kad sam se oženio, a vozačku imam od 19 godine. Samo sam nekoliko puta vozio od dobijanja dozvole, ali je zato moja žena jebala kevu. Kako je položila, sela je u tastovog Golfa 2 i udri. Tast je posle uzeo Lančiju Deltu karavan 2.4 dizelaša i to je vozila kao luda. Tako da sa njom ne mogu da se merim. Sve u svemu neuporedivo je iskusnija za volanom od mene, to je prosta činjenica.

7. Leba ti, moja tetka ima 206 1.4 hdi pa joj je prosek 5.5 - 6l i to što joj je 90% vožnje od surčina do novog merkatora, meni volvo s40 1.6 benzinac troši skoro 9l/100 km (našeg goriva) na toj relaciji. Mada ovaj moj srče i po 12l kad se vozi isključivo po centru bg-a xD

8. Nema potrebe zajebavati nekoga ko sam priznaje da nije neki vozac, cemiu to? Al zato one nabedjene koji tripuju da sve znaju a nemaju blage treba jebati u prkno. Ne za voznju nego za sve sfere zivota.

9. A 206 ladno nagura ispod 5 litara sa ovim hdi motorcicima nemoj da ste nubovi. Moj stric ima 206(doduse ne taj motor) i ladno pici tu potrosnju. A pazi kad mu nije ulje promenio 7god tj od kada ga je kupio. Nikad kod majstora nije bio osim za neku elektroniku sto ga jebala. Mislim da ni metlice nije kupio nikad. Ali slabo vozi, jednom u nedelju dana i vozi kao deda od 90god

10. Miky zapali to govno axaxaxaxaxax

11. Hahahaha miki da moj stric nije tvoja tetka? Xdd

12. Leba ti, moja tetka ima 206 1.4 hdi pa joj je prosek 5.5 - 6l i to što joj je 90% vožnje od surčina do novog merkatora

Dobro Miki, znaš i sam da mnogo zavisi i kakav je ko vozač.

Nema potrebe zajebavati nekoga ko sam priznaje da nije neki vozac, cemiu to?

Pseto nisam rekao da nisam neki vozač, već da je supruga jednostavno bolji. Usudio bih se da kažem da vozi bolje nego neki likovi koje poznajem, a koji su sve sami Šumaheri.

13. Лукић
    Miky zapali to govno axaxaxaxaxax

A da ga jebem, nas četvoro u kolima + prtljag + malo agresivnija vožnja, jbg, neće ispod u tim uslovima heheh. Nijedan švedski auto nije baš štedljiv, koju god kubikažu da ima xD

14. Coa idi pročitaj definiciju napisao sam za takmičenje. Odlična je.
    Miki ja ga ne bi držao u avliji da ga jebeš

15. Jbg, mada mi u švedskoj nije trošio više od 10l nikad.

16. Nego ljudi, ajde jedno pitanje, tačnije ako imate pametan savet. Žena treba uskoro da se porodi, a ovaj naš mrtvak ima troje vrata (nismo baš mnogo u napred razmišljali kad smo ga kupovali). Veći auto će nam svakako biti potreban, pa me zanima šta bi ste preporučili.
    Ne nameravamo mi da u narednih mesec dana menjamo auto, nije ništa hitno, ali čisto da imam neki orjentir šta je najbolje za te neke porodične varijante. Pri tom, nemojte mi samo navoditi besnila od kola koja koštaju ko pička od Bijons.
    Meni se recimo sviđa Oktavija, ima je moj kum doduše njegova je 1.9 dizel, ali je prostran auto. Nešto tog tipa, a dolaze u obzir čak i karavani iako neću terati krompir lololo

17. Nemoj karavan ima oktavija sasvim dovoljan gepek za kolica i ostalo za bebu i kofercinu za zenu.

18. Aj kazi kolko para mislis da das za auto pa da probamo da smislimo bolji iubor od oktavije mada tesko, fin je to auto.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.