Automobilizam

1. Dete je bogatih poljoprivrednika, nije da nije radio teže poslove, ali njegovi forsiraju s' njim da treba faks da završi da uči škole i te fore.

Ne kupujem ja auto, nego se informišem da znam šta da mu predložim, moguće da ću ići u kupovinu istog sa njim, pa na šta da se obrate pažnje kod tih staraca, kapiram da kilometraža nije ključna, već limarija, trapovi i tako to, verujem da su motori na tim kolima dobri, pa da ne obraćam previše pažnju. Ne znam koliko se drugar razume, al' za svaki slučaj bar ja da znam.

Kad stasa mali da otkupim auto pa za par godina da prodam kao oldtajmera, ima li nekih modela kod nas koji su potencijalni oldtajmeri?

2. e i mene to interesuje
    kako ono ide za vječnu registraciju, pa se samo osigurnaje plaća
    neka mi neko pojasni, evo već 4 godine pitam
    raspade mi se oldtajmer bree

3. ovo je dobar crni automobil

4. Ao, Makaronac, pa rečeš ja bih da ovo trajno registrujem, prođeš tehnički i super ti, poslije samo osiguranje plaćaš.

124 Abartovani.
    https://2.bp.blogspot.com/-6wflswNHjBw/VtVwhcJ3yOI/AAAAAAAAV28/pdCVixDkeVA/s1600/Abarth-124.jpg

Poslije 100 godina lijep Fijat.

5. Miki, ako te mečke ulaze u cenu od 1000€ ja ću sam da ih kupim obe.

6. ahahahah ma ne ulaze, zezam se samo, za 1000 evra, oldtajmera možeš samo fiću, reno 4. spačeka. tristaća i sl.

7. Спачек за 1000 евра пристојан тешко да има.

8. Spaček nije bio pristojan ni kad je izašao iz fabrike (zaključak đedov, imao je mečku u to vreme xD).

9. Fiće u dobrom stanju kao oldtajmeri idu i do 4-5 hiljada evra.

10. trabant ili vartburg xD

11. Golf 3 ako ćeš oldtajmer.

12. Apollo N.
    https://www.youtube.com/watch?v=MQEdgPiKd-A

4.2 V8 twin turbo, 700KS, 3s do 100, 360km/h ide.

13. Ne sirotinjiši brt, da bi ženu i mjesečnu platu za ovo, mogu se kladit!

14. Barone, jedan od njih hoće sinu od 17 godina da kupi auto, al' neće baš krš neki i neće preko 1000€ da daje u slučaju da ovaj otrese kola u drvo.

Koliko gluposti u jednoj recenici proradila mi stitna zlezda

15. Ne kupujem ja auto, nego se informišem da znam šta da mu predložim, moguće da ću ići u kupovinu istog sa njim, pa na šta da se obrate pažnje kod tih staraca, kapiram da kilometraža nije ključna, već limarija, trapovi i tako to, verujem da su motori na tim kolima dobri, pa da ne obraćam previše pažnju. Ne znam koliko se drugar razume, al' za svaki slučaj bar ja da znam.

Dovoljno ti je dobar drug da te zove da ides sa njim da kupi sinu kola ali nedovoljno da znas kako se on razume u kola? A pritom se ti slabo razumes?

I onda mu vi ostali odgovarate na debilizme? Ili vam se bas prica o kolima pa je svako pitanje dobrodoslo samo da ima o cemu da se prica ili ste debili jbg ne hranite govnara smara u picku materinu crko dabogda.

16. Brate, znaš čiji je Ch37?
    Ne postoji neko toliko glup da to namjerno nije.
    Bar se nadam da ne postoji.

17. Nemam pojma ciji je

18. Pseto, očekivao sam da si inteligentniji, razočarao si me. Baš ne umem da procenim čoveka, ko bi rek'o da radim u BIA.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.