Automobilizam

1. Mislim da vise od moje inteligencije treba da te brine sto u 37god kupujes prvi auto i to do soma evra. Mada i bolje da kupis neki do soma dok ne iscukas sve zivo u krugu od 20km. Uplati i kasko isplatice ti se prvi put kad geknes u skuplji auto.

2. Lololololo, 37 godina, kako ste duhoviti. Prvi auto. Kasko. Nastavite, nastavite. Ja bih dodao i "najzad ćeš možda u tom autu nešto i da pojebeš".

Iskuliraj jednom moje postove, pomoće ti, ne moraš uvek da dođeš kao veliki znalac da im objasni, stvarno postaje glupo.

3. Volim da ljude koji se prave pametni mentalno zlostavljam

4. Ako ti oni moji postovi deluju pametno, onda si ti žešće glup. Bez uvrede.

5. Prestaj, Č37, nije više zanimljivo ako je ikad bilo.

KAKO ĆU DA JEBEM U OVO UX!
    https://youtu.be/RxDuU-aml9s

6. Ne pravis se ti pametan u postovima nego u razmisljanju koje te je navelo da mislis da ces uspeti da budes duhovit sa celom ovom chule37 spikom. Precenjujes se i onda u manjku reakcije na gluposti koje pises pocnes da preterujes da bi je izazvao i samo smaras.

I ako ne pokusavas da budes duhovit nego samo da nekoga isprimas opet je rezultat isti, nebitan je motiv.

7. Pseto, e takvog te već znam.

8. Baš je krokodil.

9. slepi tuljan da li je tvoj golf sive boje ili sam izgrebao pogresan?

10. Ček, kojeg sivog Golfa?

11. На курцу си чест џДДДД

12. Мој голф црни је није изгребан хвала на питању кости ћути поломити

13. Mora li se plaćat kazna ako su u zapisnik lupili neke druge tablice?
    Jes da ću platit i neću da ispadam govno, no eto informativno.

14. Ako nema tvojih podataka, teraj ih u kurac.

15. Bar su ga na klocnama ostavili.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.