Automobilizam

1. немам никакве везе јбг :(

2. морам сазнати адресу власника саба и банути му на кућну адресу са сома ипо евра и рећи му дај ауто брт

3. Vidi u saobraćajnu, sig mu je pod suncobran.

4. Je li kabrio Sab?

5. Како наћи ко је власник неког возила? Паде ми на памет да одем да питам панудре као учукао сам на паркингу кола таблица тих и тих, дајте ми име возача и адресу да му се ја јавим хе хе

Brate ovo stvarno moze, kazi da si zurio na posao i otisao ali da hoces da coveku platis stetu.

6. Samo ćeš se u govna uvući, vjeruj mi.

7. Brt ako mu traze njegove podatke ne treba da ih da da mu ne stigne cestitka haha

8. Brate, fino nađeš načina da uđeš u Saba, vidiš ime u saobraćajnu, dodaš na Fejzbuk, kupiš istu majicu ka što nosi na profilnu, a u Saba provjeri pepeljaru i vidi koje cigare puši i žvake žvaće. Onda kad se slučajno sretete počneš priču kako imate masu toga zajedničkog i pitaš da ti proda Saba/bude đevojka.

9. Ako te u stanicu pitaju za ime, bježi.

10. ГТД добар план. Јесте саб је аеро турбо кабријо и стоји му испред зграде већ 2 године и пропада међутим уредно га региструје сваке године ако је волан на десну страну.

Отприлике сам имао сличан план и тренутно правим психолошки профил личности да би знао како најлакше да га убедим да прода кола. Капирам да би то и могло да успе док остављање цедуље уз текст хоћете ли продати саба неби успело

11. https://www.facebook.com/groups/172472102788210/?fref=ts

procunjaj ovde ako te zanima saab, možda nađeš čiji je, dosta njih ih prodaje preko grupe.

12. Dobar Sab, kupuj to obavezno.

Vozih CLA 220d, jebe prejako. Pravo auto za mene. Dobro, A je ljepši pa je malo pravije jbg.

13. Ako te zanima auto, stani pored njega gde je parkiran i pogledaj okolo. Mora da ima neka kafana/prodavnica,/trafika/snajper baba, pa pitaj cije je to auto, kazace ti sig.

14. a za koji kurac bi kupovao auto sa volanom na desnoj strani?

15. Da lakše pogine u preticanju

16. xDDDDDD
    baš je fazon volan sa desne strane jbt

17. Meni samo nije jasno kako to registruje, znam da su kenjali da ne neće više da daju to...

18. Лукић
    Da lakše pogine u preticanju

+1

Treba ceo da pređe u suprotnu da vidi ima li kamiona da ga pokupi.

19. ovako
    do pre neku godinu su dozvoljavali uvoz i registraciju i sada su zabranili to
    e sada ko je uvezao i registrovao do pre neku godinu dozvoljeno mu je da nastavi registrovanje i dalje
    a od tada se ne može registrovati auto sa desnim volanom
    ne sećam se tačno koja je godina u pitanju

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.