Ozbiljno je ovako kao što sam napisao, evo i potvrde sa nekog automoto sajta.
Vlasnici vozila, uvezenih do 30. juna 2012. godine, koja imaju volan na desnoj strani, neće morati da menjanju poziciju volana. Dok ovakva vozila, kupljena i uvezena posle 30. juna 2012. godine, da bi se registrovala moraće da promene poziciju volana tako da se on nalazi sa leve strane.
I ođe mislim da su zabranili, ali ko je ugrabio prije zabrane mogu samo za kurac da ga povuku, ka što Kapun kaže.
I isplati se za dosta kola, masu jeftinija u Engleskoj.
овај је већ други пут уредно регистрован на десну страну тако да нећу имати проблема јбг. Радо би га ја у будућности пребацио на леву страну али капирам да је мало теже наћи аеро команду таблу уз саба из 80тих.
Јбг ток то не смислим радо ћу пребацити златни сат на десну руку и избацивати је кроз прозор
јебига, могу до 2 сома да се испружим макс. Ако га не да за те паре онда скупљам још до 2.5 сома, ако не да ни за то онда ћу му украст кола нема треће. Ауто стоји у место не вози се букви јебено пропада, зато капирам да ће се смиловати и дати ми га да га водим кући да га урамим
Al pazi jednu stvar, da li ti se isplati i da daš recimo 1500 evra, ko zna u kakvom je stanju, teško da bi ga sredio za 500-1000 evra, nisu nimalo jeftini delovi za sabove.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Miki pa i ne moze. Moraju se menjati farovi, prozori i retrovizori brt ne bi verovao koji cim
Ma znam da može da se registruje u slučaju da platiš prebacivanje volana itd. Ali ovako...
Ma nemere
Mada nije da nisam imao dodira sa autom koji je skinut sa osiguranja u Australiji i za 4 dana ubačen u terminal na Bg XD
Ozbiljno je ovako kao što sam napisao, evo i potvrde sa nekog automoto sajta.
I ođe mislim da su zabranili, ali ko je ugrabio prije zabrane mogu samo za kurac da ga povuku, ka što Kapun kaže.
I isplati se za dosta kola, masu jeftinija u Engleskoj.
Pa ono, isplati se. Sigurno bi bila još jeftinija da imaju menjač na plafonu i sedišta okrenuta ka gepeku.
Vozio bih to trkom.
овај је већ други пут уредно регистрован на десну страну тако да нећу имати проблема јбг. Радо би га ја у будућности пребацио на леву страну али капирам да је мало теже наћи аеро команду таблу уз саба из 80тих.
Јбг ток то не смислим радо ћу пребацити златни сат на десну руку и избацивати је кроз прозор
imaj suvozača kao sebe samog
neka ti govori kad možeš da prestižeš
A pitanje da li bi ti ga taj dao za 1500 evra xD
јебига, могу до 2 сома да се испружим макс. Ако га не да за те паре онда скупљам још до 2.5 сома, ако не да ни за то онда ћу му украст кола нема треће. Ауто стоји у место не вози се букви јебено пропада, зато капирам да ће се смиловати и дати ми га да га водим кући да га урамим
Al pazi jednu stvar, da li ti se isplati i da daš recimo 1500 evra, ko zna u kakvom je stanju, teško da bi ga sredio za 500-1000 evra, nisu nimalo jeftini delovi za sabove.
Kad bi se tako gledalo meni se ne bi isplatilo u Golfa 2 ulje da promijenim.
Podrška za Tuljana, megapodrška ako je ovaj model.
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/gallery/SAAB900Cabrio-1897_2.jpg
http://www.bytbil.com/bilar/saab/900/uvrwfkpg/CUABUDIAAY3YfAAA!
ma do jaja je sve to, ali gledaj ovoga sa 120 000 km na satu, traži skoro 28 000 evra.
Ne znam sta vidite u ovim SAAB-ovima, retko ruzna kola, jedini plus sto su retki pa ono kao egzotika
Meni lično imaju neki šmek ovako, a realno, uzeo bih odmah neki od novijih 9-3 i 9-5, napravljenih od 2000. do 2013.
дада гтд баш такав модел само је овај мој црвен
12 hiljada brate. I ja bih tražio.
Ja volim stare samo, baš su mi prekul + turbo. Ovaj što Tuljan gleda je topčina npr.
брате имају превелики јебени шмек кола из осамдесетих кабријо, доста ретки, онда ова јебачка шоферка што је скоро под углом од 90 ух ух чист секс