Automobilizam

1. http://www.bytbil.com/bilar/saab/900/uvrwfkpg/CUABUDIAAY3YfAAA

topčina je i u švedskoj, možeš 20 godina mlađi za te pare da uzmeš xD

2. No dobro, Barone, svima je dobro poznato da ti je ukus mimo narod xd.

3. A pitam samo, svako drugaciji ukus ima. No bolje i ovaj sab nego golf sesticu sto prodajes sad

4. Ne no neki Citroen brux kad dobiješ.

5. Inace cuo sam da sabovi kabrioleti raniji bas imaju slabu sasiju, ono mozes osetiti uvijanje auta pri agresivnijoj voznji, ne znam da l je istina sad.

6. i da ih samo pederčine voze

7. Osjetiš li ti u Kadeta?

8. Alo, nekate te priče, ne budite ljubomorni na ljude sa istančanim smislom za lijepo.

9. Ne, ne umem agresivno da vozim, drzim obe ruke na volanu i kocim samo kocnicama, medjugas da ne pominjem :D

10. I očekivano od ljubitelja Opela xd.

11. Ma gde sam ljubitelj, Opel pogotovo stariji jednako govno na tockovima

12. Ko bi reka da jedan takav automobilista ne vozi auto koje voli xd.

13. Nije našao ajkulu u iole dobrom stanju.... jbg

14. Slika koja najbolje oslikava nečasne postupke vlasnika automobila marke Alfa Romeo.
    http://s12.postimg.org/8txbir2zh/alfa_se_prokurvala.jpg

15. Golubovi jebeni, malo im što seru po kolima, sad i pišu grafite po njima. xD

16. Голубови у цг имају лош рукопис ЏД

17. kakva im država, takav im i rukopis xDDD

18. Ladno ima ljudi koji prilikomp prebacivanja brzina prvo gledaju u broj obrtaja da bi prebacili i jos u po voznje gledaju u kojoj su brzini, ili kad hoce dda promjene gledaju u manuelac
    ao dokle je došlo sve ovo, zato su im i automatici zakon
    takvi i ubiše manuelce i pljuju ih
    propast ljudi moji
    kažem im, pa ugasi radio slušaj mašinu ako već ne možeš da se snađeš, kaže kakva mašina jebena, pusti mi Bobar radio

19. RUKOPIS JE SPRAM AUTA!

Okle Bobar radio u Švajcarskoj? xd

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.