Automobilizam

  1. Znaš ovog lika?

    Inače, sedmica mu je preful, naročito unutrašnjost kako je uradio, baš me zanima koliko košta to zadovoljstvo.

    http://i.imgur.com/FrcaNIu.jpg

    Ne znam ni sam zašto, al nekako mi lepši na ovim felnama bio

    http://i.imgur.com/d59mbu1.jpg

    ima neku dozu elegancije više.

  2. I meni je bolji sa tim felnama.

  3. Austrija, Finska i Portugal znaju šta valja.

  4. Vozi se A4 B7, što je sad sirotinho?
    S line, xenon navi, šteta nije komplet nego polukoža, to mi se ne sviđa, ali fino auto i ostaće zasad + nekolike modifikacije.

  5. I male su ovo felne za sedmicu.

  6. Bosna ima bolja policijska auta no pola ovih sa slike xd.

  7. U Švedskoj 90% pandurskih kola je Volvo V70 2.0T, 2.4T i 2.5T, zavisno od godišta i naravno presretači V70R 300 ks (2. generacija V70) i T6 od 305 ks (3. generacija). U Malmeu samo imaju (od onoga što sam video) Pasat B7 dizelaše.

  8. Preserivači najgori, čujem i u Hrvatsku nove da su dobili, ranije bile sve BMW trojke.

  9. Još je gore u Švedskoj, prečesti su crni i sivi V70, nikad ne znaš koji su heheheh, mada imaju gomilu kamera svuda pa snimaju u svakom slučaju...

  10. Zato je Italija maika vožnje. Do 150 te niko ne dira i nema onih što penzionišu lijevom trakom. I naravno autoban Njemački.
    A u Švajcarskoj vele kamere te snimaju na početak i kraj autoputa i onda vide koja ti je srednja brzina bila i ako je velika kazna ti stigne. Sig Celt zna o tom, ja to čuh davno i kad sam kroz Švajcarsku vozio max 10% iznad ograničenja jbg.

  11. jok, ima bliceva samo.

    do 106 i do 128 i ne hvata, i oduzima ti od onoliko koliko vozis. mene jednom blicnulo, kaze iso sam 107, i platio sam 20fr kaznu za prekoracenje od 1kmh (dva piva). U kolima pisalo da sam iso preko 110 mislim.

    ono, ako znas gde su kamere, mozes da ides brze, pa cak i ako te nahvataju sa 130-140 recimo, kazna je 100ak fr. ali kazne rastu jako brzo.

    mnogo zajebanije u gradu kad te uhvati jer tu i malo prekoracenje moz da izadje iz te zone gde samo platis neku simbolicnu kaznu.

    inace, jesu zajebani, drugar dobio 3 meseca bez dozvole za preticanje sa desne strane (sto generalno svi rade kad je guzva na autoputu, pa uspori jedna traka, a on kaze da se islo tipa 40-50). mada verovatno nije bas kako kaze.

    najgore su kazne za izdrkavanje. ako se nabijes nekome na autoputu blizu bez razloga, blickas, uhvate da se izivljavas po gradu i tako to, oce na po 6 mes do godinu dana da ode dozvola.

  12. U Italiji je naporno da se vozi, onda kad sam išao da dovezem onaj audi na plac, u fazonu, svi voze k'o ludi, moram da se uklopim u to + da pratim de uopšte treba da idem, da ne zalutam, još sam noću išao. Al dobro, navigacija je keva, tako da je sve ok bilo.

  13. sta ga znam, meni ok u italiji. jedino je sranje kad je tako neki period kad rese kamione da voze (obicno neko popodne-jutro), pa onda desnu traku zauzmu kamioni branik uz branik sto idu tipa 80-90, a ovamo se vozi 120+, pa ne vidis ni gde je izlaz sa auto puta, jer su znakovi ocajni u italiji, sa strane.
    oko milana cesto tako.

    nego, ovo za svajc kazne, bas se secam pre par god procitao nesto na foru uhvatili nekog tako direktora banke sto napravio prekrsaj dok mu oduzeta dozvola, proso na crveno svetlo ili tako nesto, i sudija mu dao kaznu od tipa 200 000fr u skladu sa primanjima :)

  14. Nijesu u Švajcarskoj izgleda toliko skupe kazne koliko očekivah. A ođe se najviše presretači tebi nabijaju u gepek.

    Meni je Italija prelagana, najviše odgovara mom stilu vožnje generalno.

  15. pazi, crno belo je. ili je kazna samo opomena, ili ti pisu kaznu da boli.

  16. Ma de, bio sam u Varezeu, jednostavno mi bio problem neko to nepoznavanje puta, pomalo i umor, jer sam imao 3 dana, 1. dan sam išao busom do tamo, 2. dan sam proveravao kola (bila su 3-4 primerka u opticaju), 3. dan ga uzeo i uveče krenuo za Srbiju. Msm slično mi je bilo i u Švedskoj, ali ono, duže sam bio, bolje sam planirao put kad se vraćam u Srbiju, sporije se vozi, mnogo manje nekih komplikacija, Iz Švedske za Srbiju kad sam išao, samo sam imao mali problem u Češkoj jer je bio zatvoren put kojim sam planirao da idem. A inače je vrlo lako od Rostoka kad dođeš trajektom, pa sve do nas dole.

    Edit: ja sam prvi put dobio opomenu u Švedskoj za 53 km/h, a idući put kaznu od 300 kruna (32.5 evra), za isto prekoračenje.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.