Automobilizam

  1. truc koliko ti godina imas?

  2. Brt vidi onog daevua on ti je najjeftiniji pa nek zena rga onda

  3. шта значи кад пише у огласима "не води се на продавца"? која је то компликација за куповину и има ли ризика?

    Ako ima ovlascenje da ga registruje, proda itd nema rizika ali ga odmah prevedi na svoje ime. Moze da bude da ga je covek kupio da bi ga prodao pa nije hteo da baca pare na prevod a mozda je i pao u rem xd

    Tačno ovo što ti je Vojvoda rekao. E sad, imaš muljara uvek, otvori četvoro očiju kad gledaš ta ovlašćenja. Imaš ih i da samo prodaju za nekoga kola, tu traži da dođe taj / ta na čije je ime auto.

  4. па ок, значи ако има овлашћење да прода, проверим у општини или суду да ли је заведено (није фалсификовано) и то значи да нема проблема. ако нема то овлашћење, онда ништа. тако сам сто посто сигуран.

    truc koliko ti godina imas?

    какве то има везе са темом?

  5. Masu se kola vozi na ovlašćenja, jer je prevod 5% vrijednosti po katalogu. A ako imaš ovlašćenje možeš da postupaš sa autom kao vlasnik, tj. registruješ, prevodiš, prodavaš itd.

    Uzeli čovjeku auto na provjeru jer palio rotaciju na njemu. Propalo se.

  6. какве то има везе са темом?

    Pa izgledas mi mnogo staro za vrtic xDDDDDDDDD

  7. Xaxaxaxaxaxaxaxa xd

  8. хахахаха, истина, баш сам онако стармали.

  9. хахахаха, истина, баш сам онако стармали.
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201011/34472/medium_Bard-620x350.jpg

    U cvetu starosti xd

  10. Kolike su kazne za ovu upotrebu bliceva i rotacija i kako se vodi uopšte?
    Imadoh ih davno, prelijepo je, dobro je i za ukrasa staviti, kontam da je sad ođe zabranjeno paliti na štetu svih nas :(

  11. Mislim da je 15 000 dinara (140 evra) + moguće da zabibere sa manjom kaznom zatvora / oduzimanjem dozvole.

  12. Izgoreh za njom <3

  13. http://oi68.tinypic.com/nx9smw.jpg
    Videh ovu na minhenskom aerodromu. A felne brutalno izgledaju uzivo.

    Garaza gde se parkira ova bela :)
    http://oi67.tinypic.com/2w3t2x5.jpg

  14. zanimljivo je kako je lancia od firme koja je pravila integrale postala firma koja ima jedan model koji izgleda ovako:

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e9/Lancia_Ypsilon_0.9_TwinAir_Turbo_8v_Platinum_(II)_%E2%80%93_Frontansicht,_31._Dezember_2012,_D%C3%BCsseldorf.jpg

    realno, bolje da su pustili da umre ovi iz fijata. i onako su im svi automobili u zadnjih 20ak god sranje.

  15. Fiat i GM kad se dohvate nekoga, katastrofa. Sjebali su zajedno lančiju, alfu, saaba, ne znam šta bi do kraja sa onim američkim markama tipa pontijak, gmc itd.

    Gle ovaj kurčić od prerađenog fiće heheh, jbt, šta su pre pravili, pričao mi teča da je imao Themu pre nekih 20 godina, kaže da je bila zverina, msm da je rekao da je bila 2.0 turbo, ja sam imao 3 meseca kapu, 2.0 20v, fenomenalan auto, brz, preudoban, nisam imao kvarova nikakvih iako je auto uzet sa 370 000 km na satu, ali jbg, troši k'o crnogorska mlada i dosta su skupi delovi (trebao sam da ulažem u neke stvari koje sam znao pri kupovini, ali sam se zajeb'o u proračunu), al do jaja auto obzirom da sam je uzeo za 1000 evra, trebalo je da se uloži 300-350 u veliki servis i neke stvari vezano za zadnji trap. Prodao je liku za iste pare za koje sam kupio, on je odradio na njoj šta treba, ugradio plin i vidim da taksira njom, ne žali, znači ok je i za duže posedovanje.

    Libra isto nije toliko loš auto, pristojan je za svoju cenu, vidim da ih isto taksisti cepaju, ne žale se.

    A ona nova Thema, što je prerađeni krajsler 300c mi je sačuvaj bože, nekako kao krajsler mi je ok, a kao lančija ne, isuviše je američka nekako heheh

  16. Libra isto nije toliko loš auto, pristojan je za svoju cenu, vidim da ih isto taksisti cepaju, ne žale se.

    Libra je preozbiljan auto. Moj tast ima Libru karavan 2.4. Vuče auto kao Satana iako je prilinčo težak, a unutra je picnut klasično žabarski. Meni se sviđa ova novija Delta, ali je skupa mamu joj jebem.

  17. Vuče auto kao Satana iako je prilinčo težak

    Ko ti rekao ovo? Hahahaha

  18. Ne kapiram ko je trebalo da mi kaže, pa vozio sam se u njemu. Iako je karavančina, sa tim 2.4 motorom šiba samo tako.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.